De de.....csak az sms-hez nem kellett internetes számológép....öö....számítógép
Nem kell kapkodnod....nem feszülj meg nagyon...
Már M Pilot van fent.... de nem pályára kell...
Szerintem legkésőbb 17.45-re... de ha dumálni is akarsz ismerősökkel/ismeretlenekkel, akkor 17.15 .
Tank legyen tele, gumi pedig leengedve kellően. A kinti kút csak 7-ig van nyitva, erre figyelj mindenképpen, 7 előtt érdemes azért teletankolni bárhol is jár a mutató.
nem fog, mert én azt mondom.....
Old, mondom, kérdezz rá Tsanyira, van-e fesszabályozó a nála lévő GSR cuccaimban, ha van próbáld ki vele. Ott helyben meg is nézik, meg is csinálják neked.
Üdv all!
Ma este Mersz a ringen? Baripeti, Tutis és Maci a listán, ha jól láttam és alig 64 regisztrált ember, tehát kb. 40-en leszünk. Szuper lesz, csak az eső ne essen!
még nem próbiztuk,nem volt az Oldklu.....
gondolom ezután jön majd.....hogy miből gondolom így.. háát.....ö...ö....izé....mivel eddig nem jött,csak ezután jöhet...nem?
jó a következtetés mi?
Maci...... pár dícsérő szó a brilliáns következtetésért
Nem kell kapkodnod....nem feszülj meg nagyon...
Már M Pilot van fent.... de nem pályára kell...
cím okés, nem ígérem, h holnap de rajta vaok az ügyön.
csak nehogy megint pályán kamerázz.
A guminyomást kint vagy itthon engedjem le? A gyári 2,6 elöl 2,9 hátul, mi legyen kintre szerinted?
Tank legyen tele, gumi pedig leengedve kellően. A kinti kút csak 7-ig van nyitva, erre figyelj mindenképpen, 7 előtt érdemes azért teletankolni bárhol is jár a mutató.
Monnyad mi péz a post?
Aztá' valamikor valahogy...
nem lesz kép, holnap megpróbálom feldobni postán csomagként. tijjéd lehet.
Old, mondom, kérdezz rá Tsanyira, van-e fesszabályozó a nála lévő GSR cuccaimban, ha van próbáld ki vele. Ott helyben meg is nézik, meg is csinálják neked.
Ma este Mersz a ringen? Baripeti, Tutis és Maci a listán, ha jól láttam és alig 64 regisztrált ember, tehát kb. 40-en leszünk. Szuper lesz, csak az eső ne essen!
gondolom ezután jön majd.....hogy miből gondolom így.. háát.....ö...ö....izé....mivel eddig nem jött,csak ezután jöhet...nem?
jó a következtetés mi?
Maci...... pár dícsérő szó a brilliáns következtetésért
Nem lett jó a próba szabályzó, ugye? Abban sem voltam biztos, hogy tossz, de abban sem, hogy jó.....
Ennyit tudtam hirtelen...