Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello mindenki ! Szia bezzegmostnemhívszkávéznimertjóidővanGino .
De de.....csak az sms-hez nem kellett internetes számológép....öö....számítógép
Nem kell kapkodnod....nem feszülj meg nagyon...
Már M Pilot van fent.... de nem pályára kell...
nemtod miaz az emil?

cím okés, nem ígérem, h holnap de rajta vaok az ügyön.

csak nehogy megint pályán kamerázz.
2,1 körülire engedd le.
ok.
A guminyomást kint vagy itthon engedjem le? A gyári 2,6 elöl 2,9 hátul, mi legyen kintre szerinted?
Szerintem legkésőbb 17.45-re... de ha dumálni is akarsz ismerősökkel/ismeretlenekkel, akkor 17.15 .
Tank legyen tele, gumi pedig leengedve kellően. A kinti kút csak 7-ig van nyitva, erre figyelj mindenképpen, 7 előtt érdemes azért teletankolni bárhol is jár a mutató.
Nnna, aztakar tamo ndani
Hányra érdemes kiérni?
Baripetinek van valami cucca, majd szólok neki, hogy hozzon.
eküldöm emilben e címeeeet
mittuomén...majd majd....

Monnyad mi péz a post?
Aztá' valamikor valahogy...
haj twini.

nem lesz kép, holnap megpróbálom feldobni postán csomagként. tijjéd lehet.
Na na....előbb várd meg talán, hogy azzal kipróbálja, amit én adtam neki.....
Nem tud valaki kihozni valami kamerát? Úgy felvenném már magam... ESŐ NEM FOG ESNI!
nem fog, mert én azt mondom.....
Old, mondom, kérdezz rá Tsanyira, van-e fesszabályozó a nála lévő GSR cuccaimban, ha van próbáld ki vele. Ott helyben meg is nézik, meg is csinálják neked.
Üdv all!
Ma este Mersz a ringen? Baripeti, Tutis és Maci a listán, ha jól láttam és alig 64 regisztrált ember, tehát kb. 40-en leszünk. Szuper lesz, csak az eső ne essen!
Köszi Gino! Még nem próbáltam, délután megyek a Gekko nagymesterhez!
...és jónapotmindenkinek
...ha bátor vagy és felmersz ülni mégegyszer mögém akkó leviszlek a "potya-pontyra"...
nylonszatyornyi flamót kapok pont kapóra jön,mert érkezik a Grkrisz ebédre,lessz mibű megvendégeljem
még nem próbiztuk,nem volt az Oldklu.....
gondolom ezután jön majd.....hogy miből gondolom így.. háát.....ö...ö....izé....mivel eddig nem jött,csak ezután jöhet...nem?
jó a következtetés mi?
Maci...... pár dícsérő szó a brilliáns következtetésért
Hy!

Nem lett jó a próba szabályzó, ugye? Abban sem voltam biztos, hogy tossz, de abban sem, hogy jó.....
Ennyit tudtam hirtelen...