jó "stét Dr. Oldklu "akimaelkésettegykicsit",reggel mikor jönnél? akkor bemegyek,ha nem,akkor itthon pihi.
ja,ma volt a kárszakértő megszakérteni a károkozó motort.....a kollégája nem tartja valósnak a balesetet.......mondom neki: "megrendeztük...mi?-----de profin ám-----csonkolt végtag....mentő----helyszinelők(miami vagy n.c.i.s )----műtét----ÉS VIDEÓ! profik vagyunk mi? azért a szaros 160 ezerért mi?"
nnnnna erre leesett az álla,főleg amikor megmutattam neki a laptopon,hogy is történt...... xóval nem tudnak genyózni,hogy nem fizetik Tominak a kárt....
Le végre...kutya nehéz ezt a 200-as gumit ledönteni, a GSR-en már karcoltam a lábtartókart, a BK-n meg semmi, úgy kellett küzdenem a szúk kanyarokban. Azon az elsőn még volt 1 cm csík, itt meg lekopott minden....Na majd a Michelin.......
Sziasztok! Ma nem hozzám szólni, mert ideges vagyok!
Köszönni lehet!
1/4 7-re értem Gekkohoz, már bezárt, ezt hogy tetszik képzelni?
GRKRISZ a BAH csomópontnál elém vágott, majd elhúzott, de egy darabig csörtettem utánna, de le se...! (Kangooval, örültek az autósok nekem, mert kiabáltam, FÉRE, MOTOROS VAGYOK! )
Gino! Holnap kezdek egy KV-val, ha kapok, aztán igazából megnézem a feszbabrálót!
Kicsit kisebb matrica kellene. Tudsz beszélni a srácokkal