Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sosem tudja..... megfbuffogtaítok mindenkit
ja,olvastam,,,,szerintem nem volt vicces
néha nem tudod hol a határ,Gino ,szopdki a szánhúzókutyát
a család az általában tabu,még a savazásban is és a motor is családtag,lassan irtam hogy megértsd
de azért komázlak
akkor kitegyem a kulcsa a zárban az utcára?
Te miről beszélsz? Van valamid kykee-nél?
Ne képzelődj......NINCS!
Ezt olvastad?
mind a kettőt megbuffogtatom még gondolatban se próbáljatok hozzányúlni,ti kis savazókirályok
buffogtatás lessz,nagyon
akkor a napi számlálón állt az óra
de mikor a videót elindította,akkor csak 8ezer volt benne,,,,,,ilyen messze van almáditól ,lovas? régebben csak 6 kilóméter volt,de mióta ez a téridő kontimum megbolydult.......
ird,de imélbe küdd ne is tudja
te Gekko,,,a kedvesemnek jobban tetszik a bordó szin,,,nem kell neked a kék?piros motoron egy pasi olyan buzis....szerintem cseréld el vele ...bár már áttettük,,,nem tudom,hogy az még bele fér e barátságunkba,hogy a kéket felrakjuk neked

titkolta
majd összeírom mi kell....leszeded?
azt nem értem,hogy hogy a picsába van a Gekko motojában 72ezer kilóméter
jaaaaa,minden 1000
Hallom, van nálad bontott GSR cucc?
milyen motoroddal?
parancsolsz?,,,,,megbeszéltünk valamit egy szóval nem mondtam,hogy tedd ide fel,,,küdd át az emilemre,,,,igyekezzé

nem szeretem az ilyen hangnemet pofollak felfele dagi
mi van a motorommal? remélem még vizuálisan sem tapizod te kis perverz disznó
a videót egy barim felnyomja majd ,és majd megnézheti az akinek megadom a hozzáférést,túl csónya ahhoz,hogy csak úgy feltegyem,és aztán mindenféle rühes kis ismeretlen gecik nyámnyogjanak rajta,érted?
természetesen a csapat(és nem csak aki ott volt)megnézheti majd.....Riszpekt
Te Gekko,,,,ha nem kapom meg a vágatlan vidit akkor GekK.O. lesz az új neved és a motorodat sem látod többet
jóccakát.
Mentem aszani,sziasztok!
190/50 130EUR......
Power 2 CT 190/55 150EUR....