néha nem tudod hol a határ,Gino ,szopdki a szánhúzókutyát
a család az általában tabu,még a savazásban is és a motor is családtag,lassan irtam hogy megértsd
de azért komázlak
de mikor a videót elindította,akkor csak 8ezer volt benne,,,,,,ilyen messze van almáditól ,lovas? régebben csak 6 kilóméter volt,de mióta ez a téridő kontimum megbolydult.......
te Gekko,,,a kedvesemnek jobban tetszik a bordó szin,,,nem kell neked a kék?piros motoron egy pasi olyan buzis....szerintem cseréld el vele ...bár már áttettük,,,nem tudom,hogy az még bele fér e barátságunkba,hogy a kéket felrakjuk neked
nem szeretem az ilyen hangnemet pofollak felfele dagi
mi van a motorommal? remélem még vizuálisan sem tapizod te kis perverz disznó
a videót egy barim felnyomja majd ,és majd megnézheti az akinek megadom a hozzáférést,túl csónya ahhoz,hogy csak úgy feltegyem,és aztán mindenféle rühes kis ismeretlen gecik nyámnyogjanak rajta,érted?
természetesen a csapat(és nem csak aki ott volt)megnézheti majd.....Riszpekt
a család az általában tabu,még a savazásban is és a motor is családtag,lassan irtam hogy megértsd
de azért komázlak
Ne képzelődj......NINCS!
buffogtatás lessz,nagyon
majd összeírom mi kell....leszeded?
nem szeretem az ilyen hangnemet pofollak felfele dagi
mi van a motorommal? remélem még vizuálisan sem tapizod te kis perverz disznó
a videót egy barim felnyomja majd ,és majd megnézheti az akinek megadom a hozzáférést,túl csónya ahhoz,hogy csak úgy feltegyem,és aztán mindenféle rühes kis ismeretlen gecik nyámnyogjanak rajta,érted?
természetesen a csapat(és nem csak aki ott volt)megnézheti majd.....Riszpekt
Power 2 CT 190/55 150EUR....