Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Totor ,Te meg ne köcsögözzél,meg mittudoménmiafaszom ,na már,vágod?Én váglak... (orrba)
Nagyon kihalt a topic vaze
Vajon hova mentek,hol buzul a nagyérdemű
(Na majd ez a bexólás minnyá felrázza ....... asszem )
Na xóval ne menjetek a picsába,és nem melegeztem le senkit,és nem általánosítottam ,.....kaspók! Ejjmilesszittminnyávazze!
Ja tényleg.... a két csavar amivel rögzíted az vasbú van e! Na mi a rajz királyok?
neszójjábe
Egy gramm vas sem kell oda,nem vágom miről hablatyoltok
én meg nem adnék érte egy bruznyákot sem, mert minden háztartásban van annyi vas amivel ez +oldható
ha nincs akkor meg barkácsbolt
a Nívós rendszámtartó nem méretpontos, én szoptam vele rendesen mire minden a helyére került.
Alapvetően a gyári rendszámtartót vágja el mindenki, és felcsavarozza a rendszámot alá.
Sziasztok.
Nézegetem a képet és látom,hogy már szinte senkinek nincs a gyári kipufogó ill rendszámtartó.Ezzel kapcsolatosan a rendszámtartóról érdeklődnék,ezt honnan érdemes beszerezni ill árban hol mozoghat?
Előre is köszi sziasztok
Mi is Alsóörsre mengyünk ma...
Szia te kis dzsino!

MAjd ha megtaposoma pötty kis szád,akkor nem fogsz itt beszólogatni egy kezdő és motrozni nem tudó pöcsarcú szarházinak,,,szerintem ezt vedd fenyítésnek és suguljál befele,,,,,,,kaptam is ircsijelzőt az egyik GSR bajtárstól,,,nagyon rendes és korrekt volt,példás hozzáállással,,,fel is raktam éjfélkor,,,,na mentem,,,csá

Jóóóó Regggelt! MINDENKINEK!

Ma Alsóőrs, megyek megnézem a "Big face"-kat!
TE! TE! Már megint nem arra gondolsz! NAGY ARCOKAT! TE!
Pernahajder!
(Ezt bezzeg, érted mi?)
Széles Utat, Gumifákat! Oldklu
Jó reggelt klánerek!
Bazze..... ennyire szar a helyzet, hogy már mindenkinél kikapcsolták a netet is?

Lusta népség......
Szeva!

Már van időpont is. 10 h
Sziasztok!

Nem voltam a héten gép előtt.Vasárnap már tutti,h jó nekem!H mikor azt rátok bízom!
Holnap este m1ek haza,majd nézem az infókat!

Üdv all!
Változott az ára, 28.150 Ft
Hali
Jóettét!
Én a motor árába alkudtam bele.....

~ 24e, itt , de lehet kapható máshol is.
GIVI a márkája.
Gino aha.Tőlled is azt kérdezném mennyibe került ill hol vetted?
Köszi jól néz ki.Mennyiért vetted és hol?Ha teszek rá akkor inkább ezt mint gombát
Jah a bukó cső nagyon hasznos, nálam is van fent kép. Szerintem jobb mint a gomba, nem olyan esztétikus, de sokkal többet véd a motoron.
Szia!

Nagyon hasznos a bukócső!
Nézd meg a képeim között, hogy hogyan néz ki....