Nagyon kihalt a topic vaze
Vajon hova mentek,hol buzul a nagyérdemű
(Na majd ez a bexólás minnyá felrázza ....... asszem )
Na xóval ne menjetek a picsába,és nem melegeztem le senkit,és nem általánosítottam ,.....kaspók! Ejjmilesszittminnyávazze!
Sziasztok.
Nézegetem a képet és látom,hogy már szinte senkinek nincs a gyári kipufogó ill rendszámtartó.Ezzel kapcsolatosan a rendszámtartóról érdeklődnék,ezt honnan érdemes beszerezni ill árban hol mozoghat?
Előre is köszi sziasztok
MAjd ha megtaposoma pötty kis szád,akkor nem fogsz itt beszólogatni egy kezdő és motrozni nem tudó pöcsarcú szarházinak,,,szerintem ezt vedd fenyítésnek és suguljál befele,,,,,,,kaptam is ircsijelzőt az egyik GSR bajtárstól,,,nagyon rendes és korrekt volt,példás hozzáállással,,,fel is raktam éjfélkor,,,,na mentem,,,csá
Ma Alsóőrs, megyek megnézem a "Big face"-kat!
TE! TE! Már megint nem arra gondolsz! NAGY ARCOKAT! TE!
Pernahajder!
(Ezt bezzeg, érted mi?)
Széles Utat, Gumifákat! Oldklu
Vajon hova mentek,hol buzul a nagyérdemű
(Na majd ez a bexólás minnyá felrázza ....... asszem )
Na xóval ne menjetek a picsába,és nem melegeztem le senkit,és nem általánosítottam ,.....kaspók! Ejjmilesszittminnyávazze!
ha nincs akkor meg barkácsbolt
alukormány
kormány befogó
lánc és lánckerék tipusa
Nézegetem a képet és látom,hogy már szinte senkinek nincs a gyári kipufogó ill rendszámtartó.Ezzel kapcsolatosan a rendszámtartóról érdeklődnék,ezt honnan érdemes beszerezni ill árban hol mozoghat?
Előre is köszi sziasztok
MAjd ha megtaposoma pötty kis szád,akkor nem fogsz itt beszólogatni egy kezdő és motrozni nem tudó pöcsarcú szarházinak,,,szerintem ezt vedd fenyítésnek és suguljál befele,,,,,,,kaptam is ircsijelzőt az egyik GSR bajtárstól,,,nagyon rendes és korrekt volt,példás hozzáállással,,,fel is raktam éjfélkor,,,,na mentem,,,csá
Ma Alsóőrs, megyek megnézem a "Big face"-kat!
TE! TE! Már megint nem arra gondolsz! NAGY ARCOKAT! TE!
Pernahajder!
(Ezt bezzeg, érted mi?)
Széles Utat, Gumifákat! Oldklu
Lusta népség......
Már van időpont is. 10 h
Nem voltam a héten gép előtt.Vasárnap már tutti,h jó nekem!H mikor azt rátok bízom!
Holnap este m1ek haza,majd nézem az infókat!
Üdv all!
~ 24e, itt , de lehet kapható máshol is.
GIVI a márkája.
Nagyon hasznos a bukócső!
Nézd meg a képeim között, hogy hogyan néz ki....