Hát nincs ez mindig így.
A mai pár autót már megcsináltam, a nagy munkákat már szétszedtem tegmap....még nincs hozzá alkatrész.
Kicist most lazábban vagyok már....meg péntek is van.....de legfőképp ebédidő...
17ig dolgozom, h......b...a..meg
Meg itt esik is a rain...
De most komolyra fordítva a szót...szervezzünk meg egy túrát teszem azt június 27re (szombat), menjünk a Mecsekbe, megnézzük Pécs-et...séta, fagyi....szerpentines utak...
Nó?...lécci, lécci, lécci
Viszek mindenkinek reggeli csokis muffint!
NEEEm sértődök meg
a motoros fiúkat imádom
Mindig, és bármenniyre is részegek!
Az a túra igen rövid volt...így elsőre... ...este már nem tudtam az Árpád hídon hogy mim fáj jobban...
Mikor megyün túrázni megint? Valami mo-i?
Olyan jó lenne..
Bajor sült csülök, steak burgonyával....
A mai pár autót már megcsináltam, a nagy munkákat már szétszedtem tegmap....még nincs hozzá alkatrész.
Kicist most lazábban vagyok már....meg péntek is van.....de legfőképp ebédidő...
Elég hülye vagyok én így is.
Azon kívűl nagyon részeg
Komolyra fordítva a szót, részeg nem szeretek lenni, de egy közös túra, este tábortűz, dumcsi...borozgatáés...annál jobb..
SZUPI!
Amúgy bárkivel elmegyek motorozni, imádom. Azon aludnék ha kényelmesebb lenne Én kis Drágaságom!
Meg itt esik is a rain...
De most komolyra fordítva a szót...szervezzünk meg egy túrát teszem azt június 27re (szombat), menjünk a Mecsekbe, megnézzük Pécs-et...séta, fagyi....szerpentines utak...
Nó?...lécci, lécci, lécci
Viszek mindenkinek reggeli csokis muffint!
A melléknév képzésnél a szó végére kerül az "i".
Azaz nem igyál, hanem gyáli......út pl.
.....
Mármint nem fel hozzám, csak odáig!
a motoros fiúkat imádom
Mindig, és bármenniyre is részegek!
Az a túra igen rövid volt...így elsőre... ...este már nem tudtam az Árpád hídon hogy mim fáj jobban...
Mikor megyün túrázni megint? Valami mo-i?
Olyan jó lenne..