Ha gtk, érdemes a "saját szerelőddel" megnézetni a motor minimum javítási költségét( elemek hejreállitása, no fényezés ...) és ha megéri akkor "kivásárolni a motorta banktól! HA te vagy a felelős és persze ha van rá korpád! Nekem az autónál bejött!
Ha te leszel a vétkes, akkor értelemszerűen zsebből javítós az egész......ha volt cascod.....akkor kicsit jobb a helyzet, de nem sokkal. Önrész, leadás, beszer számla....stb.
abba is beleőszülsz
Szasztok! Mostt lett vége a motorozásnak! Peti tegnap hamar eltüntél a csepeli sztk elöl, arra vót dógom láttam a vasadat, de mentem tovább. jöttem visszafelé 5 perc mulva már sehol nem voltál!
Ha te leszel a vétlen:
Ha gtk. lesz, akkor a bank lezárja a hiteled (ha hiteles) és másik biztosítója kifizeti a motorod kárkori értékét -roncsot elviszik-, a bank megkapja a lét, és ha nem fedezi a hiteled, akkor kéri a többit egy összegben. Ha többet fizet a bizti, mint a hiteled, akkor a fent maradó rész a tied.....ilyen nem igen szokott lenni.
Nem tudod manipulálni a szerviz javítási kalkulációját....nem lehet már kamuzni, amit kiírnak, azt ki is kell cserélni....amit nem írnak ki, azt nem lehet.
A kalkuláció után nem kötelező ott javíttatnod. Felveheted egyességre is a pénz a biztosítótól, de akkor gtk esetén levonják a roncs értéket, -ha megtartod-, valamint kevesebbet fizetnek jóval....amit cserélsz le kell adnod....számlával kell igazolnod, amit vettél...stb.
Egy nagy idegtépő ügy elején jársz.....
Már írtam korábban, hogy sajna volt egy perec a múlt héten. Eldobtam a motort ami megzúzta az elém kikanyarodó autót. Egyikünk sem ismerte el magát vétkesnek, várjuk a rendőrségi állásfoglalást. Ez sajna hónapok kérdése (1-3).
Ma kijött a másik fél biztosítója által megbízott kárfelmérő, hogy lefényképezze a motort. Nem trükköztem semmit, a valós állapotot mérte fel (első villa, lámpa, idomok, bukócső, kuplungkar...stb).
Az ember azt mondta, hogy az a köv. lépés, h kérek egy ajánlatot egy szerviztől a javításra és azt küldöm a biztosítónak.
A kérdésem az lenne, hogy milyen/melyik szerviz legyen az és hogy mivel járok jobban. Szóljon sokról a számla vagy legyen reális...stb?
Van vkinek tapasztalat?
Annyi fix, hogy ha nekem kell fizetni a javítást, akkor nem lesz pénzem márkaszervizben mindent újra cseréltetni.
Mi van, ha totálra veszik?
Üdv!
Eladó a ruhám ha vkinek kell az szóljon!Kb 4 hónapot használt azt is csak szinte hétvégén!Texport Mugello púpos versenyruha!Kb 4 hónapos használt de zsir állapotú ruha!Új ára 150.000 ft.56-os méretű.
Ára:100.000 ft!
Én szerintem mindjárt indulok hazafele....útközben lehetséges felveszek némi fincsi olajat meg ezt-azt...
Már csak unatkozom...szerintem meg sem várom a 3 órát....
A teljeskiörlésű cuccokkal vigyázz!
Többet árt, mint használ....ha egyántalán használ.
Ugyanis a magnak van egy belső héja, ami sokféle gombát tartalmaz és pont akkor a "legaktívabb", mikor a betakarítás történik. Na most te ezt eszed meg "egészséges" címszóval....
Sok helyen kimutatták már az ebből adódó betegségeket...főleg fiatal, gyerekkorban fogékony a szervezet rá...de fogyasztása egyik életkorban sem tanácsos.
Persze, ezt nem reklámozzák annyira, mint az ellenkezőjét...
Utána kell olvasni és kiderül a valóság...
Tiszta, fehér lisztből készült pékárú!
fndi-nek üzenem, aki küldött nekem egy mms-t a 6 fogásos ebédjéről..... (kb. 6 fogásból megeszi az üveg uborkát + krumpistésztát )
Szóval én nem azt eszem, amit képen ideraktam...az csak álom.
Én már régóta szendvicsezek délben.... és nem fullos szendvics....zsemle és valami felvágott, de csak annak is az illata...
Nem azt mondtam, hogy gtk!
Ő kérdezte, hogy mi van ha az?
abba is beleőszülsz
Ha te leszel a vétlen:
Ha gtk. lesz, akkor a bank lezárja a hiteled (ha hiteles) és másik biztosítója kifizeti a motorod kárkori értékét -roncsot elviszik-, a bank megkapja a lét, és ha nem fedezi a hiteled, akkor kéri a többit egy összegben. Ha többet fizet a bizti, mint a hiteled, akkor a fent maradó rész a tied.....ilyen nem igen szokott lenni.
Nem tudod manipulálni a szerviz javítási kalkulációját....nem lehet már kamuzni, amit kiírnak, azt ki is kell cserélni....amit nem írnak ki, azt nem lehet.
A kalkuláció után nem kötelező ott javíttatnod. Felveheted egyességre is a pénz a biztosítótól, de akkor gtk esetén levonják a roncs értéket, -ha megtartod-, valamint kevesebbet fizetnek jóval....amit cserélsz le kell adnod....számlával kell igazolnod, amit vettél...stb.
Egy nagy idegtépő ügy elején jársz.....
Már írtam korábban, hogy sajna volt egy perec a múlt héten. Eldobtam a motort ami megzúzta az elém kikanyarodó autót. Egyikünk sem ismerte el magát vétkesnek, várjuk a rendőrségi állásfoglalást. Ez sajna hónapok kérdése (1-3).
Ma kijött a másik fél biztosítója által megbízott kárfelmérő, hogy lefényképezze a motort. Nem trükköztem semmit, a valós állapotot mérte fel (első villa, lámpa, idomok, bukócső, kuplungkar...stb).
Az ember azt mondta, hogy az a köv. lépés, h kérek egy ajánlatot egy szerviztől a javításra és azt küldöm a biztosítónak.
A kérdésem az lenne, hogy milyen/melyik szerviz legyen az és hogy mivel járok jobban. Szóljon sokról a számla vagy legyen reális...stb?
Van vkinek tapasztalat?
Annyi fix, hogy ha nekem kell fizetni a javítást, akkor nem lesz pénzem márkaszervizben mindent újra cseréltetni.
Mi van, ha totálra veszik?
Nekem is a végén a Z 750 és a GSR 600 maradt és GSR lett a nyerő .Most is ezt venném , pedig eltelt több mint 3 év
Ti mit javasoltok?
Eladó a ruhám ha vkinek kell az szóljon!Kb 4 hónapot használt azt is csak szinte hétvégén!Texport Mugello púpos versenyruha!Kb 4 hónapos használt de zsir állapotú ruha!Új ára 150.000 ft.56-os méretű.
Ára:100.000 ft!
Még kocsival is csak 17kor idulhatok haza.... és amire hazaérek...lesz vagy 6......
Már csak unatkozom...szerintem meg sem várom a 3 órát....
Nem vagyok teljeskiörlésű fan.....de néha becsusszan
Oks...figyelek rá!
Mikor megyünk motorozni?
Többet árt, mint használ....ha egyántalán használ.
Ugyanis a magnak van egy belső héja, ami sokféle gombát tartalmaz és pont akkor a "legaktívabb", mikor a betakarítás történik. Na most te ezt eszed meg "egészséges" címszóval....
Sok helyen kimutatták már az ebből adódó betegségeket...főleg fiatal, gyerekkorban fogékony a szervezet rá...de fogyasztása egyik életkorban sem tanácsos.
Persze, ezt nem reklámozzák annyira, mint az ellenkezőjét...
Utána kell olvasni és kiderül a valóság...
Tiszta, fehér lisztből készült pékárú!
Szóval én nem azt eszem, amit képen ideraktam...az csak álom.
Én már régóta szendvicsezek délben.... és nem fullos szendvics....zsemle és valami felvágott, de csak annak is az illata...