Moto Pityu : Nekem hátul Continental Road Attact van , +vagyok vele elégedve.Eddig 5200 Km-t mentem vele és alig látszik kopás.Tavaly tavasszal tetettem fel 28000 Ft körül volt felszerelve !
Az első még gyári, 17200 Km-nél tartok .
HI. Jelenleg a pénzügyek miatt kell most csak 14 es hátsóban gondolkozom. Jövő tavasszra vagy télen vennék vmit párban.
Mondjuk ezekre gondoltam: Bri 016, 21, Conti road attack, Metzeler RoadtecZ6, MichlenPilotRoad de ez túl drága. Illetve az Avon Azaro Sport Touring . 20 ezer 3 szezon nekem. A conti a z6 és a mich pil r állítólag lemegy ennyit hátul.
Hétfőn itthon leszek ha gondoljátok jöhetek. Ádám tudja a számom de ha nem akkor hirdetésben ott van. Holnapi nap is jó lenne de kényszer pihennő lesz mert tnap reggel óta nem aludtam. Most értünk haza a melóból szóval most hulla vagyok.
akkor majd kerestek ha érdekel vagy jönni akarok
Az első még gyári, 17200 Km-nél tartok .
Mondjuk ezekre gondoltam: Bri 016, 21, Conti road attack, Metzeler RoadtecZ6, MichlenPilotRoad de ez túl drága. Illetve az Avon Azaro Sport Touring . 20 ezer 3 szezon nekem. A conti a z6 és a mich pil r állítólag lemegy ennyit hátul.
Időjárás Szolnokon :eső , szél nincs , úttest felszáradt már !
Ha jöttök kb mikor értek Szolnokra ?
Hétfőn itthon leszek ha gondoljátok jöhetek. Ádám tudja a számom de ha nem akkor hirdetésben ott van. Holnapi nap is jó lenne de kényszer pihennő lesz mert tnap reggel óta nem aludtam. Most értünk haza a melóból szóval most hulla vagyok.
Üdv: KI(c)S(i) TUNING