Reggel +csináltam magamat! Kifigyeltem, hogy van annyi száraz, hogy elmennyek rajta és vissza fordultam a motorért, kitoltam és majdnem összetörte a garázs kapuja! Ja, mondom szél akko mégiscsak auto. Így csak 20 percet késtem
Te kufár vagy,nem is nyomkövető vazze!
Elválaszthatatlan a doboztól,szomorú ha nincs a doboza........meg ööööö meg izéé, meg én kamerabarát vagyok,és nem szeretném ha szomorkodna meg ilyesmi......
Srácok,,,,sajna nem jön össze a pénzem egy komolyabb kamerára
Június 12 én tudna valaki kölcsönadni arra a hétvégére egy frankó videó kamerát? Ballag a kicsi lányom
Hali! ha valaki menne az RMC-be vásárolni az szabadítson meg egy 11 ezres vásárlási utalványtól!
Visszavittem valamit de a pénz one vissza, így van egy ilyen ajándékutalványom.
Ha kell valakinek annak örömmel átadom!
Amúgy meg fostalicska az összes időjós szájába,,,,, tök nagyot motoroltam ma,,,
Idióta barmok ezek.... sima mezei béka kell ezeknek!
Mizu?
Elválaszthatatlan a doboztól,szomorú ha nincs a doboza........meg ööööö meg izéé, meg én kamerabarát vagyok,és nem szeretném ha szomorkodna meg ilyesmi......
20 at megér nekem is a polcon!(tudod,qrva szép a doboza )
Srácok,,,,sajna nem jön össze a pénzem egy komolyabb kamerára
Június 12 én tudna valaki kölcsönadni arra a hétvégére egy frankó videó kamerát? Ballag a kicsi lányom
Fáradjatok le ti is....
- Hogy hívják?
- Kovács Gültem.
- Hm?
- Amikor megszülettem, anyám azt mondta apámnak: Legyengültem. Mire apám: Legyen
Visszavittem valamit de a pénz one vissza, így van egy ilyen ajándékutalványom.
Ha kell valakinek annak örömmel átadom!
Köszi!
Mutasd csak még 1x, megnézném, hogy ér-e 13-at....
Mi is az egyántalán? Hadd nézzem csak....., hogy megér-e 14-et?I
Gekko, gondoltam, jobb lenne neked a kp. mint egy egyre kevesebbet érő kamera, de ha nem akkor nézegesd csak a polcon
Szegény Sipiapi........