Gino belinkelt egy 4 perces megfordulást produkáló autóst,hát az hogy a tetves qrva anyjába kapott jogsit? Még azt sem tudja a szerencsétlen,hogy merre kell tekerni a kormány! Mit csinál ez majd ha hirtelen valamilyen vészhelyzet adódik? Van egy tippem: kb ezt:
a sok kaspó zombi......itt ebben a tetves országban mindenkinek adnak jogsit,csak fizesse be a lét ,oszt jól van?
És azt hiszik sokan ,hogy az a "menő" ha nem indexelek,meg nem nézek a tükörbe? Sok kis harmadosztályú gecimaradék,és ezek miatt(is) van a sok halálos baleset!
ma elém kanyarodott egy Suzuki.......főútvonalon, féktávon belül.....kifékeztem, majd amiko már nem volt hová menni beraktam a Kinget a parkoló kocsik és a Suzuki közé, majd mellé érve becsaptam a tükrét. Az ember fel sem nézett, sem a kikanyarodáskor, sem utánna nem reagált.....
Itt eléggé elfogultak vagyunk a GSR irányában,de azt kell mondanom ,hogy nem is lehet őket egy lapon említeni!
Én amikor vettem,azélőtt végigkostóltam a hornet-fz6n-gsr 3ast és utána már nem is volt kérdés hogy mellik áll alám
Én már régen célba értem....sőt, már lassan újra a start vonalra állok.
És azt hiszik sokan ,hogy az a "menő" ha nem indexelek,meg nem nézek a tükörbe? Sok kis harmadosztályú gecimaradék,és ezek miatt(is) van a sok halálos baleset!
Hámmer.... hogyan képzeli, hogy én nem tudok róla.....ott lakik a házban vagy csak odajár és nem ismerem?
Hát ez borzasztó....
Én amikor vettem,azélőtt végigkostóltam a hornet-fz6n-gsr 3ast és utána már nem is volt kérdés hogy mellik áll alám
Elérhetőség kéne.
Ha ilyen árakon dolgozol, akkor a BKING-esek biztosan rendelnének.
Kedd......