Nállunk az 5 munkanap keddtől szombatig tart, szombaton mindenki héderezik mi hentesek + gája! De cserélnél velem mi? Plusz alkalmazkodni kell a piac nyitvatartásához és a vásárloi igényekhez! Igaz Baripeti! Na csúsztam motort mosni oszt gyi Tihany!
Nem hallod a bötükön keresztül? Süket!
De nekem is "játszik" valami hang,de az nem a motorból jön,hanem amikor gurulok,elölről,mintha az első kerékcsapágy zörögne,vagy nem tudom mi lehet,de olyan hang,mint anno a 250 cc ETZ vel való robogás közben,lehetett hallani a főtengelyzajt
Na ez mi lehet vajon?
nálam is volt zaj. és a vezérműlánc volt az oka. ráadásul azt mondták h az h most megszűnt nem jelenti h nem lesz újra... bár én azt sem tudom miről beszélek itt
Előfordulhat simán a vezérműlánc zaj. (de így betükön keresztűl nem hallom, hogy a te zajod honnan jön és milyen )
Nekem is zajos kicsit, alapjáraton, hidegen.
Melegen nekem is elhalkul, halkabb lesz. Nagy problémának nem nagy probléma, szerintem. Kenése van, automata láncfeszítője van....
Szia Gino.
Kérdezném a véleményedet , hogy most két ismerösöm Gsr-jét is meghalgatva alapjáraton az én mocim kicsit zajosabban jár van valami kis mellékzörej halhato alapjáraton. Most volt a 6000 szervizelés. A másik gépekben már 10 000 km felett jártak.
Szerinted mi lehet ez a kis zaj ? Szelepek? Vezérmü lánc?
Misi.
De nekem is "játszik" valami hang,de az nem a motorból jön,hanem amikor gurulok,elölről,mintha az első kerékcsapágy zörögne,vagy nem tudom mi lehet,de olyan hang,mint anno a 250 cc ETZ vel való robogás közben,lehetett hallani a főtengelyzajt
Na ez mi lehet vajon?
Holnapra több dolgom lesz!
Hojt! Hali neked is!
Neked sikerült az élet.....semmi dolgod....csak motorozni...
Előfordulhat simán a vezérműlánc zaj. (de így betükön keresztűl nem hallom, hogy a te zajod honnan jön és milyen )
Nekem is zajos kicsit, alapjáraton, hidegen.
Melegen nekem is elhalkul, halkabb lesz. Nagy problémának nem nagy probléma, szerintem. Kenése van, automata láncfeszítője van....
Kérdezném a véleményedet , hogy most két ismerösöm Gsr-jét is meghalgatva alapjáraton az én mocim kicsit zajosabban jár van valami kis mellékzörej halhato alapjáraton. Most volt a 6000 szervizelés. A másik gépekben már 10 000 km felett jártak.
Szerinted mi lehet ez a kis zaj ? Szelepek? Vezérmü lánc?
Misi.
Erre is gurulhatsz ma....
Hétfő......nem elkeseredni!
Hétfő....
Na lépek aludni, szép álmokat banda.