Jó Reggelt Álomkórosok!
Csak kérdem a hétvégére vonatkozóan, hogy kinek lenne kedve megnézni?
1, Pilismarót, mocis összröff?, Pl.: szombaton? (Csüt.-től hétfőig tart, de egy napnál nem szánnék rá többet.)
2, Kunmadár, gyorsulási, II. futam, vasárnap, 31.-én?(Csak egy napos.)
3, Szerdán, holnap Kakucsra megyek egy kicsit kőrözni. Van kedve valakinek csatlakozni? Tali: 7-kor a Fradipálya előtt. Aki jön, aki nem, én megyek!
kapsz minnyá muszájdzsekit....tünés aludni....
jaa....és a headszettet vedd ki a füledből...biztos szól rajta a rádió.....te gyógyegér...azt hallod a fejedben
A fejemben xóló hangokról volt szó vazze...... mi vagy Te ecsém,pszihiáter? (akkó jó lessz vigyáznom,mert adol "hosszúujjú dzsekit....az meg nemmjó,főleg így nyáron....)
Airbrush a fejidomon látható koponya meg a lánc( az Icon Skull dzsekimen is ez van,mondhatni a dzsekihez szabták a motort)
Holnap nyomok pár képet,hogy az összhangot is lásd,de ez a közepes kifejezetten jól néz ki a GSR en még koponyás airbrush nélküül is!
Csak kérdem a hétvégére vonatkozóan, hogy kinek lenne kedve megnézni?
1, Pilismarót, mocis összröff?, Pl.: szombaton? (Csüt.-től hétfőig tart, de egy napnál nem szánnék rá többet.)
2, Kunmadár, gyorsulási, II. futam, vasárnap, 31.-én?(Csak egy napos.)
3, Szerdán, holnap Kakucsra megyek egy kicsit kőrözni. Van kedve valakinek csatlakozni? Tali: 7-kor a Fradipálya előtt. Aki jön, aki nem, én megyek!