K8-as bordó nincs, tudtommal. Esetleg olyan, amit akkor helyeztek forgalomba....főleg, hogy kb. 2007 júliustól 2008 alvázszámmal gyártják már a gépeket. (a behajózási idő, értékesítés...miatt)
K8-ban van fekete, ahol minden fekete,...... narancs tankos-faridomos...fekete vázzal,..... és fehér fekete vázzal.
K9-ben van full fekete -fényes- és -matt-..... világoskék fekete vázzal, ezüst farokidom, fekete kiputakaró, világoskék kapaszkodó, ezüst első sérvédő......"tört" fehér közép szürke vázzal, színre fújt első sárvédő és valami krómhatású kiputakarókkal...
Háj! Köcsög suzukisok! Mé nem hivtál rendört? Komolyra fordítva, tényleg sok a tetü, én is arra ébredtem, hogy jön a r kargos velem szembe, mert ő előz!
K8-ban van fekete, ahol minden fekete,...... narancs tankos-faridomos...fekete vázzal,..... és fehér fekete vázzal.
K9-ben van full fekete -fényes- és -matt-..... világoskék fekete vázzal, ezüst farokidom, fekete kiputakaró, világoskék kapaszkodó, ezüst első sérvédő......"tört" fehér közép szürke vázzal, színre fújt első sárvédő és valami krómhatású kiputakarókkal...
Asszem....
Az enyém is K8, ABS, de nekem a Gino szerint kicsit más az alvázszámom is, valahol 1-es van a 2-es helyett!
És szürke a váz!
ezek szerint még élsz,és túlélted a virusokat
mi az a 45 kilóméter