Sziasztok. Érdekelne, hogy kinek mennyi az átlagfogyasztás a GSR-jén? Mert amiket teszteken olvastam hogy 7-8 liter, hogy ez igaz e? válaszotokat köszönöm
Forna 1 vége. Mindenkinek jo' gurulást, gimifákat!
Tybee! Az Ádám a tiéd?,
Van 3 db. feka GSR himzett M-es, amiért még nem jelentkezett senki. Kell valakinek? Nevet utolag tudok ráhímezni.
Üdv a GANG-nek!
Ja! Tegnak Senohrad túrán volta,. Mutattak egy olyan utat az erdőben, ami mellett Lepence elbújhat! Így mentem végig rajta. Nincs messze, Krupina végénél belra fel kell kanyarodni. Szívesen megmutatom! (Jövő héten.)
még prérin is voltunk
Nagyon fasza volt a guriga!
gurigáztunk ma is egy fincsit
Tatabányát találkoztunk egy GSR el aki kanyarodott egy hölgy utassal az 1-es főútra. ki volt az
Mindent csináltam hétvégén csak nem motoroltam
Remélem mindenki épségben!?
Fogyasztás
Kellemes túra 4,5-4,8
Zúzdás pálya 2 személlyel 8
Város 6,5-7
(legalább is nálam) asszem Igazából nem nézem, tankolom, ha éhes!
komolyra fordítva, hol kell kanyarodni? 1,2 vagy 3-as helyen?
Igen az enyém.Folyamatosan kérdezem a fiamat hogy elhozta-e már , de még nem ért oda ezek szerint !
31.-én nem jössz Kunmadarasra ? ? ?
Tybee! Az Ádám a tiéd?,
Van 3 db. feka GSR himzett M-es, amiért még nem jelentkezett senki. Kell valakinek? Nevet utolag tudok ráhímezni.
Üdv a GANG-nek!
Ja! Tegnak Senohrad túrán volta,. Mutattak egy olyan utat az erdőben, ami mellett Lepence elbújhat! Így mentem végig rajta. Nincs messze, Krupina végénél belra fel kell kanyarodni. Szívesen megmutatom! (Jövő héten.)