Sziasztok GSR tulajok.Július 27.én Falunapot tartok itthol és gondoltam milenne ha egykis talit rendeznénk.Persze ha lenne rá lehetöség meg jelentkező.Veszprém megye Pápától 10 km re Vaszar község.Ki jönne el?
A célegyenes végén az egyik visszafordító túl gyors volt. Azt gondoltam gyorsabban is be tudom venni, nem tudtam. Az ív így nagyobbra sikerült.
Aztán a legutolsó körben a cimborám a Mansel kanyarban bevágott, azt hitte lassabban veszem be... hát gyorsan vettem. Imádom azt a kanyart. Necces volt, nem tudtam az íven maradni, így kisodródtam. De vissza is tértem.
És Baripeti is rá fog kapni... Ez volt a harmadik Hungaroringem, és egyre jobb és jobb. Ma már kétszer jártam pályán kívül is, de sebaj! Ami jó az jóóóóóóóó!
Előztem is pár motorost, gumi is kopott rendesen, tolom ki a határaimat, legalábbis a fejben lévő korlátozó félelmeket.
De kva jó volt...
Üdv Mindenkinek! (Már aki most itt van!)
Tb.-Agárd magvolt, halászléval nyakonöntve. Ott a falú végém MOHOSZ halfogó és főző verseny! Hallé=*****
Agárdon és Tárnokon,, meg Érden jött velem szémbe 1-1 Klántag!
Utat lerövidítettem, tel hassal kicsi ez a vas.
Széles Utat, Jó hazatérést!
Nekem melo'!
Kalocsán gyorsulási verseny van ma! 10-18 -ig tart.
Űdv mindenki másnak is, aki nem tud aludni!
Aztán a legutolsó körben a cimborám a Mansel kanyarban bevágott, azt hitte lassabban veszem be... hát gyorsan vettem. Imádom azt a kanyart. Necces volt, nem tudtam az íven maradni, így kisodródtam. De vissza is tértem.
Előztem is pár motorost, gumi is kopott rendesen, tolom ki a határaimat, legalábbis a fejben lévő korlátozó félelmeket.
De kva jó volt...
Tb.-Agárd magvolt, halászléval nyakonöntve. Ott a falú végém MOHOSZ halfogó és főző verseny! Hallé=*****
Agárdon és Tárnokon,, meg Érden jött velem szémbe 1-1 Klántag!
Utat lerövidítettem, tel hassal kicsi ez a vas.
Széles Utat, Jó hazatérést!