Az szupi!
Csak a jósága tartson még sokáig.
Tudod má lecsórósodtam. Na má most nem jó vő lennék, mert hajtanálak pénzt keresni!
Szombaton az M7 Shell kútnál legyen a talink pontban 7 kor onnan induljunk a nagy falúba.
A Yamahás barátommal oda jövünk és akkor közössen gurulnánk tovább.
Na má most. Az úgy történedne ahogy Steve főrendező Úr megírta a szabálkönyvibe.
Fölvezető a leglasabb így egyértelmű rádvár ez a szerep.
Szerviz ma megvolt így kenhetem a pofáját én is. A gumit még kicsit koptatom mondták a szervizben haladjak kanyargóssan mert a gumim teljesen ép az oldalán.
Meggyőztek !!!
Azért már pénzt szedek!
Hátha hamarabb meg lesz az a motor!
Vagy fáradt tagjaitokat meg is tudom masszirozni, /lenditsem föl a kis üzletem / elvégre van egy svédmasszőri papirom is, vagy mi a manó!
Úgyhogy ilyen értelemben feküdhettek a kezeim alatt!
Rece!
kedves volt Sugitól,mi??és én csajozom??2 bal kézzal írod?? vagy esetleg a kép láttán a másik kezed is tönkrement????
én csak csevegek a csajékkal,miért állitasz be engem Casanovának???nem csináltam semmi rosszat! nincs miért számonkérni!félreérthető a helyzet!
hát ez igazán kedves volt tőled sugi,
ennek örömére két kézzel írom ezeket a sorokat.
levettem a kendőt a nyakamból és elkezdtem tornáztatni a jobb karomat, persze csak óvatosan.
kykee tesó, nem lesz egy kicsit sok a csajozásból, majd egyszer csak számon kérnek egyidőben, aztán így nézel majd ki és az is a tiéd lesz
A Tarka van bejelentkezve az én loginommal!én,én nem tennék ilyet sose!!!! vagy most akkor mi van,kinek kell ki???eddig erről nem volt szó! titkon imádsz???? egyidősek vagyunk!!áááááá
Szevasztok márkatársaim!
Bocsi a hosszú hallgatásért, nyaralás aztán meg meló hegyek miatt nem fórumoztam, nem neteztem az utóbbi időben.
Röviden most csak annyit, hogy a szombati túrán nagy sajnálatomra nem tudok részt venni, ugyanis mikor nem melózok akkor kint vagyok most a Partfürdőn, ahol a SzIN azaz Szegedi Ifjúsági Napok c. rendezvénysorozat folyik. Sok zene, pancsolás, csajok, sör - mi kell még ennél több? Na jó, a motorozás hiányzik, de ez most más műfaj.
Nektek kivánok jó utat, balesetmentes és élvezetes motorozást!
Tá! Tásó!
Pádíg ollyan szíp vót az a hárri,hogy mingyá ilyen kép is van a falon.1000-es? Akkó illyen!
A kaptár falára is főteheted,ha akarod ollyan szíp a hárri!
Rece apó tesó!
köszönöm,de nincs mit,mert ahogy mondtad,ez így helyes!én a sor végén megyek majd egy 125ös Verhovinával,friss jogsival!igy még véletlenül sem leszek spiller
Jó napot,jó húzkodást!
Szasz terzsivír!dolgom volt füreden,meg úgy láttam nem akarsz egy friss jogsissal motorozni!
Hozzd el a bukót,vagy kimegyek érte,mert CBPISTA GéeSeRjére most rakolják fel a kormányt és én viszem ki!
A hambi,kv,duma meg egészségetekre!én úgy sem illek bele a képbe,mert még nem tudok úgy megállni,mint Kornél tesó!
Más:ma reggel a GSR gyilkos kocsog leköpte a GSRemet!rohantam ki a shopból Ő beugrott a kocsijába és a tetőablakán visszacsuláztam,mert már nem volt időm kihúzni a kocsijából,mert menekülőre vette a figurát!kérném kedves Don DoC szankcióit!úgy vélem provokál és várja hogy szétcsapkodjam,mire Ő feljelent aztán nézegetem a cellám falán a HERRIT!
Az szupi!
Csak a jósága tartson még sokáig.
Tudod má lecsórósodtam. Na má most nem jó vő lennék, mert hajtanálak pénzt keresni!
Szombaton az M7 Shell kútnál legyen a talink pontban 7 kor onnan induljunk a nagy falúba.
A Yamahás barátommal oda jövünk és akkor közössen gurulnánk tovább.
Na má most. Az úgy történedne ahogy Steve főrendező Úr megírta a szabálkönyvibe.
Fölvezető a leglasabb így egyértelmű rádvár ez a szerep.
Szerviz ma megvolt így kenhetem a pofáját én is. A gumit még kicsit koptatom mondták a szervizben haladjak kanyargóssan mert a gumim teljesen ép az oldalán.
Meggyőztek !!!
Jó legyél !
Üdv:
Dody