És ráadásul rendes emberek. Hogy hogyan lettél ilyen féreg ilyen szülőkkel azt nem értem. Nem a 3000-ről van szó te szerencsétlen.Hanem a stílusodról és az intelligencia hiányáról. Megbízhatatlanságról. A barátaid kihasználásáról.
Szeva Tomassa!
Nagyon érezhető, és nagyon szeretne ágaskodni is. ÉN ELLENÁLLOK
Hogy mennyit csal? Foggalmam sincs! Még nem néztem.
Csak itt helyben tudtam gurulni, viszont ahogy hazaértem, leszakadt az ég alja
remélem nem te vagy az......figyelj,kezdesz már túllöni a célon...a szüleimről szakajdál lefele,,,ne merd a szádra venni mégegyszer...Ök legalább emberek,nem úgy mint te,te baszadék
Én szeretem a Macit,meg mindenkit,,,alapból is ilyen beálitottságú vagyok,,,,de nam is hagyom magam,,,,,,,főleg,ogy szaros 3000ft miatt hisztizen,közben meg játsza a menő gazdag burzsuly sznob buzit.......agy ha nem is játsza,akkor is az.....meg irigy rám és féltékeny.....ezért van ez....kidobtam mert rosszul szopott....nem kell,és mondtam hogy heteró vagyok,de ez meg csak erőlködik és nem ért a szóból a homokbányája.....nem lesz itt semmi...mert nem jön velünk túrázni.....ahogy múltkor is már szépen elment inkább másokkal,minthogy velünk motorozozz volna,,,biztos ciki vagyunk a diplomás köcsög fejének
Épp nyitotatam ki a kaput és ott csurogtatok el a nózim előtt. Csak már távolodóban. Mert le stoppoltalak volna benneteket. No nem bej! legközelebb sikerül
Gari? Ki nézi azt? Mármint a lánckereket?!