Az Anikó gépről írok,az enyém otthon van...azon megvan......a másik blokk tőlem 12 km van a telken és ott sötét van bazdmeg éjjel......de köszi...........bazdmeg.bazdmeg
Szia!
Valami rákerülhetett. Tisztítószer, benzin...stb.
Az egész előlapot (felső rész, ami feléd van) lehet venni külön, cserélni. Szerintem most min. 15-20e között lehet az ára.
A műszerfalon napfénynél, kicsit oldalról nézve a kijelző feletti átlátszó plexin (vagy nem tudom milyen anyagból van) két szívárványszerű foltot fedeztem fel. Ilyen elszíneződés, de tuti nem magán az LCD kijelzőn van, megnéztem. Mitől lehet ez? Nem hinném, hogy ráfröccsent valami, vigyáztam rá. Tapasztalt valaki ilyesmit? Másik kérdésem. Cserélhető ez a ,lemez'?
Köszi!
Jó reggelt gsR banda!
Oldklu! Így a képeken jól néz ki a nyereg,gondolom élőben még fainabb. A gyári nyereg egyébként kényelmetlen, kemény hosszabb távon? (kopter gsr-es vagyok nincs még erről tapasztalatom)
Mennyi forintból lehet ezt kivitelezni?
azonnal szervizmanual!az önindító alatti deknik és azok fogaskerék és alátétiről....van egy sanda gyanúm az önindító utáni 2.ik dupla fogaskerék robbantott rajzáról....nagyon gyorsan ,mert darabokra szedtem a gsrt..................köszi
Grkrisz,Anikó,káj,hoj, fndi, Tomassa
Vasárnapi túrára jelentkezik :
Grkrisz,Nopara,Anikó,káj,wasp,hoj, fndi, Tomassa
Valami rákerülhetett. Tisztítószer, benzin...stb.
Az egész előlapot (felső rész, ami feléd van) lehet venni külön, cserélni. Szerintem most min. 15-20e között lehet az ára.
Eltüntünk a túra listáról
Ez hogy lehet
Ha lesz időm ma megállok nálad.
A műszerfalon napfénynél, kicsit oldalról nézve a kijelző feletti átlátszó plexin (vagy nem tudom milyen anyagból van) két szívárványszerű foltot fedeztem fel. Ilyen elszíneződés, de tuti nem magán az LCD kijelzőn van, megnéztem. Mitől lehet ez? Nem hinném, hogy ráfröccsent valami, vigyáztam rá. Tapasztalt valaki ilyesmit? Másik kérdésem. Cserélhető ez a ,lemez'?
Köszi!
Oldklu! Így a képeken jól néz ki a nyereg,gondolom élőben még fainabb. A gyári nyereg egyébként kényelmetlen, kemény hosszabb távon? (kopter gsr-es vagyok nincs még erről tapasztalatom)
Mennyi forintból lehet ezt kivitelezni?
Grkrisz,Anikó,káj,hoj, fndi,Tybee
Grkrisz,Nopara,Anikó,káj,wasp,hoj, fndi, Tybee
Szolnokon esett a hó !
Kinek kell ehhez HASONLÓ,- pont ilyen nem lehet!
Grkrisz,Anikó,káj,hoj, fndi
Grkrisz,Nopara,Anikó,káj,wasp,hoj, fndi