Szeva nagy Testvér!
Személyesen még nem találkoztunk, de azért én is aggódom ám!
Siess a gyógyulással, hogy hamar tudj megint gurulni. A kerekes szék biztos nem az igazi!
Remélem WC-re ki tudsz járni.
Ne bazze... Mi a faxomat kerestél murvás úton baszics? Nem mondták, hogy nem terep gumit raktak a motorodra?
Remélem a rendőrök nem lőnek le majd a kipuff és a rendszámtáblád miatt.
De azért legyünk őszinték, szerintem már Te is tudtad, hogy előbb utóbb perec lesz. "Olcsón" megúsztad, mielőbbi gyógyulást kívánok!
Szeva vagány! Ez csak természetes! Voltunk ma kykeenél,megnyugtatok mindenkit,rendbe van!
Bár egy harapós nővérke csak hármasával engedett be minket,azért tudtunk vele beszélni! Első kérdés= De azért a motort rendbe lehet tenni pár forintért!?! 6 hét azt csapathatunk, a vasat meg összekelepáljuk Öcsi tuning műhelyben tesa! Ne motorral menjetek, kurva meleg van a korházba!
Hát ezt kell olvasnom? Azért örülök ám, hogy megvagy, s remélem hamar összeforrsz és újra motorra pattansz... és visszaveszel egy picit Mindenesetre pihenj sokatsokat és gyógyulgass!
Bazzz kykee tesókám,dumáltunk erről hogy miket úsztunk meg de látom tégedis utolért a sors mint engem 3hete.130árokbalosból.
Gyugyulgassálcsak tesókám aztán ha ott tartasz hogy huznál egy kövéret villanjon be hogy megéri-e
még mindig levagyok döbbenve mitörtént
Személyesen még nem találkoztunk, de azért én is aggódom ám!
Siess a gyógyulással, hogy hamar tudj megint gurulni. A kerekes szék biztos nem az igazi!
Remélem WC-re ki tudsz járni.
Remélem a rendőrök nem lőnek le majd a kipuff és a rendszámtáblád miatt.
De azért legyünk őszinték, szerintem már Te is tudtad, hogy előbb utóbb perec lesz. "Olcsón" megúsztad, mielőbbi gyógyulást kívánok!
jó éjt
Bár egy harapós nővérke csak hármasával engedett be minket,azért tudtunk vele beszélni! Első kérdés= De azért a motort rendbe lehet tenni pár forintért!?! 6 hét azt csapathatunk, a vasat meg összekelepáljuk Öcsi tuning műhelyben tesa! Ne motorral menjetek, kurva meleg van a korházba!
KYKEE örülök hogy bejelentkeztél és kívánom mihamarabbbbbb gyóóógyuljjjj meg !
elég lessz a tockos is
Ja meg gyógyulj is meg!
Gyugyulgassálcsak tesókám aztán ha ott tartasz hogy huznál egy kövéret villanjon be hogy megéri-e
még mindig levagyok döbbenve mitörtént
Gyógyulj!