Sziasztok. Sajna van egy rossz hírem, kykee barátunk esett ma délután az elkerülőn. Rászleteket nem tudok, csak annyit, hogy bal boka nyilttörés,bal csuklo törés, de amennyire tudom a körülményekhez képest jól van.
"Zsozsi-mester" ha közelben ólálkodsz ,alázattal kérdezném,hogy alakul a "Zsozsimurám"?
Bejáratásnak ezennel vége,szeretné a csikó a "Zsozsimurát"! Meghuztam egy kissé jobban a bajszát,hát kipörgött a kerék rendesen amikor a lámpától való induláskor legyorsultam a másik járművet(BKV-busz,csuklós) ,ágaskodott volna szerencsétlen,de lenyomtam az elejét,ott maradsz vazze!,erre kifötör a hátsó,bazz hideg ez az aszfalt már,jó lessz vigyázni!
Sziasztok!
Ma volt egy kis jóidő,remélem mindenki kihasználta,aki csak tehette!
Sajna én "szedtem a gyapotot",csak ebédidőben surrantam ki egy kis városi körre......
és most az ölelés tőlem jár Neked ... puszi!
majd igyexem
FNDI az EFENDI akar lenni? Az ugynaz mint az El Hefe, vagyis a Főnök!
Mikor jössz erre egy KV-ra? Csumi!
Mármint 3 pár?
állítólag jövöhétre készen van
Bejáratásnak ezennel vége,szeretné a csikó a "Zsozsimurát"! Meghuztam egy kissé jobban a bajszát,hát kipörgött a kerék rendesen amikor a lámpától való induláskor legyorsultam a másik járművet(BKV-busz,csuklós) ,ágaskodott volna szerencsétlen,de lenyomtam az elejét,ott maradsz vazze!,erre kifötör a hátsó,bazz hideg ez az aszfalt már,jó lessz vigyázni!
Ma volt egy kis jóidő,remélem mindenki kihasználta,aki csak tehette!
Sajna én "szedtem a gyapotot",csak ebédidőben surrantam ki egy kis városi körre......