Sajos már új szelek fujdogálnak!Ez a rohadt felmelegedés...(globális)csak azok miatt akik félreértenék!
Amúgy ez 1 elég ingatag téma...tudnék mesélni ezt-azt!
Nem vagyok én öreg 24 az szerintem nem öreg! És igen nagyon jól tartom magam bár nemrég volt 6 hét amit mankóval nyomtam! Tarthatna jobban is!
öregfiúk válogatottja
hát.. azért volt jóval korosabb játékos ott nálad.. még a matthäus előtti időkben..
vagy te már ilyen öreg vagy csak jól tartod magad vagy jól tart az asszony
Úgy néz ki,h a héten beérett a melóm gyümölcse! Kedden este kiléptem a "fényre" és kúva jó volt!Jól ment minden+ ami a legfontosabb,h a lábam is tökéletes volt! Remélem szombaton folyt köv!
Bocsi az off-ért de úgy éreztem el kell mondanom!
amúgy én nem vagyok egy meccs néző, de mindig pásztázom a fejlécet hogyha mecset látok a Tv-ben hátha látok egy kis Paksot .. nyerésben .. veled
Ennyinek néznek
Amúgy ez 1 elég ingatag téma...tudnék mesélni ezt-azt!
Nem vagyok én öreg 24 az szerintem nem öreg! És igen nagyon jól tartom magam bár nemrég volt 6 hét amit mankóval nyomtam! Tarthatna jobban is!
hát.. azért volt jóval korosabb játékos ott nálad.. még a matthäus előtti időkben..
vagy te már ilyen öreg vagy csak jól tartod magad vagy jól tart az asszony
Vért izzadtam,de megérte! (Ezzel más min 6 hónapot hagy ki!Én + 4 hó 2hét és már pályán voltam!)
Engem már csak a veterán válogatottbamn max!
..és mikor látunk a válogatottban
Úgy néz ki,h a héten beérett a melóm gyümölcse! Kedden este kiléptem a "fényre" és kúva jó volt!Jól ment minden+ ami a legfontosabb,h a lábam is tökéletes volt! Remélem szombaton folyt köv!
Bocsi az off-ért de úgy éreztem el kell mondanom!
nem én voltam, bár néha gurulunk arra
Bakker,na majd megskubizom