hiho!
azért azt számold bele hogy ahhoz hogy a bónuszod maradjon egy naptári évben 9 hónapig folyamatosan biztosításnak kell lennie. így kijöhet a 6 hónap ha októbertől kivonatod és következő év decemberében helyezteted vissza. ja az meg nem igaz hogy vissza kell helyeztetni mert beírják a forgalmiba hogy ideiglenesen kivonva xy dátumig, és ha eléred az időpontot automatikusan forgalomba helyeződik a jármű neked semmi dolgod nincs, vele. nekem is így volt idén
csakhogy az máshol úgy van, hogy be kell menned az időpontra, amikor is kapsz 1 csekket azzal koccolj el a póstára aztán megint kezdődik a sor előről
vissza helyezésnél dettó
és gondolom akor is kell fizetni
Röviden az IDEIGLENES- max 6 hónap - forgalomból kivonásról :Eldöntöd mikortól akarod,előtte kérsz időpontot /telefonon vagy személyesen /. Időpontra megjelensz, jelenleg 1800 Ft - os csekkel és kész .
Forgalmiba beírnak 1 sort + pecsét.Rendszám a motoron marad . Ennyi / nekem fél óra volt /
Tehát 1800 Ft és 1 kis idő= marad félév LE adó+ félév kötelező biztosítás - 1800 Ft ,nekem ennyit megér.
felesleges. fizetek 6500-at negyedévre.
kivonás 1800, vissszatétel 1800. = 3600
Nyerek 2900-at. Ellenben álljak sorba órákat, és ha jó idő lesz közben csak nézegetném a vasat...
Csekket elhozom amikor az időpontot kérem és mire vinnem kell befizetem a többi más csekkel .