mi meg amikor a gixxert vettük, aznapra szabi volt, kiírtuk az ország összes kereskedését, megterveztük a körutat, aztán bementünk a Hollóshoz és olyan ajánlatot kaptunk, hogy megvettük
Merre laksz. Én kizsigereltem a 4 kereskedőt. Táblázatot csináltam oszt győzőtt a jobb.
Mind a 4 kereskedésben nagyon pozitivan álltak hozzám Benkő, Gál, Pardi , Black Motor.
Tutis vitatkoznék, de ezen nem veszünk össze!
3MFt hitel, jelenlegi, erős forint árfolyamon (150Ft/CHF) az 20000 CHF adósság.
3MFt hitel, magasabb, gyengébb forint árfolyamon (160Ft/CHF) az 18750 CHF adósság...
Hitelt magas árfolyamon kell felvenni (mert akkor alacsonyabb lesz a CHF-ben kifejezett tartozás), és erős forintnál (alacsony árfolyamon) kell visszafizetni, vagy előtörleszteni. Sokat lehet nyerni így, csak legyen pénz a zsebben!
(Az Erste-nél a számlakonverziós vételi árfolyam 142Ft/CHF körül mozog, a hitelt pedig az alapján számítják)
Szia! Nem tudom eddig hol voltál, de én a Budaörsi út FG-t ajánlanám, mindig hozzájuk vittem és mindig korrektek és rendesek voltak. Múlt héten voltam a 24ekm-es szervizen (szelephézag állítás miatt 3 óra munkadíj - de ha nem az, akkor Gino kijavít + gyertyák) 25eFt volt, olajat, olajszűrőt vittem. A lánccserére sem mondtak annyira durva összeget munkadíjjal, DID X lánccal, lánckerekekkel. Ez majd a következő fizuból...
nem keresett. lehet nem látta amit írtam, mert nem válaszként tettem, csak hozzászólásként
Csak akkor húzhatsz el, ha GSR-ért mész.....
Akarok.
Miért nem? Nem keresett meg?
éééés:
Húzok innen, mert nincs GSR-em
Mind a 4 kereskedésben nagyon pozitivan álltak hozzám Benkő, Gál, Pardi , Black Motor.
és az erősebbik nemnek is jó estét!
vagy akarsz róla beszélni
amúgy nem
Szelephézag ellenőrzés, szükségszerint beállítás van 24e-nél. Szinte ugyanannyi munkadidő/díj.
elszámoltak.
3MFt hitel, jelenlegi, erős forint árfolyamon (150Ft/CHF) az 20000 CHF adósság.
3MFt hitel, magasabb, gyengébb forint árfolyamon (160Ft/CHF) az 18750 CHF adósság...
Hitelt magas árfolyamon kell felvenni (mert akkor alacsonyabb lesz a CHF-ben kifejezett tartozás), és erős forintnál (alacsony árfolyamon) kell visszafizetni, vagy előtörleszteni. Sokat lehet nyerni így, csak legyen pénz a zsebben!
(Az Erste-nél a számlakonverziós vételi árfolyam 142Ft/CHF körül mozog, a hitelt pedig az alapján számítják)
és két napja üldözlek, de tojsz a fejemre nem is válaszolsz