Köszi a biztatást, meg a tanácsokat, esetleg nem tudtok egy 2 évkörüli gsrt, kevés kilométerel szalonálapotban fél áron . Esteleg nem tudtok ajánlani valami oldalt amin meg lehet nézni milyen kiegészitők vanak a gsr-re?
megszokás kérdése, szerintem az enyém az egyetlen ABS-es GSR a csapatban. Szerintem jó, vízen hidegben pótolhatatlan, és nem fog be csak ha nagyon nagy gáz van.
Ez nem teljesen így van, ha valakinek most folyósítják a hitelét az nagyon jól jár, mivel forintösszegben megkapja a hitelét, viszont az kevesebb devizát-et jelent. Tehát kevesebb devizát kell majd visszafizetnie..
Igaz az árfolyamkülömbözet hasznát is a bank zsebeli be végülis...
Az jár most jól akinek van mozgó tőkéje, be kell vásárolni devizából...
üdv ma is összefutottam valakivel:D m3 fót felé haladva shell kút melett ment el melettem. sürke színű és most a rendszáámot is lelestem UHB 968 üdvözlöm a úriembert úgy döntöttem befizetek egy újra. sikerülte egyet kipróbálnom ma és nagyon megtetszett eli meek a jövőhéten kereskedésbe és megnézem a felhozatalt. meiket ajánljátok a k7-k8 közül? és esetleg meik kereskedést? köszi előre is.
Hát Kakucsra énis mennék Veletek. De már nem merek semmit mondani, mert mindig szarik vmit a légy. Hát bőrszerkom az nincs,de cord. OK ? A matek példa eredménye engem is érdekelne.
lenne Kakucs. Tutis a matematikus meg a bankos. Most ne vegyetek fel hitelt túl erős a fori
nt, aztán jön a pofára esés. / CIB 150/CHF eladási/
Kykee, érdekelne ez a kipufogós téma. Kéne kicsit vadítani a gép hangján, hogy alapjáraton ne olyan legyen mint a traktor . Megadnád az elérhetőséget, illetve a helyet, ahol ezt neked csinálták?.
Tutis,alakul a dolog amit tegnap mondtam!Reggel neki is lát a dolognak,maig én fuvarban vagyok!Délutánra meg is lesz minden,aztán dobom a vidit!
Akkor még gyári és új volt a mocim szinte,minden eredeti.Jól kihuzatva,pontos váltás és 11.000 és 13.000 fordulat között tartva,elment 263ig,enyhe lejtő optimális időben.Mondom akkor még új volt a kutyuli,azt hiszem 2-3 hónapos,meg 10 kilóval könyebb voltam.
Az ERSTE 150HUF/CHF.
Igaz az árfolyamkülömbözet hasznát is a bank zsebeli be végülis...
Az jár most jól akinek van mozgó tőkéje, be kell vásárolni devizából...
lenne Kakucs. Tutis a matematikus meg a bankos. Most ne vegyetek fel hitelt túl erős a fori
nt, aztán jön a pofára esés. / CIB 150/CHF eladási/
Köszi
Csabi
tojásos lecsó, tarhonya..
Tutis,alakul a dolog amit tegnap mondtam!Reggel neki is lát a dolognak,maig én fuvarban vagyok!Délutánra meg is lesz minden,aztán dobom a vidit!
Akkor még gyári és új volt a mocim szinte,minden eredeti.Jól kihuzatva,pontos váltás és 11.000 és 13.000 fordulat között tartva,elment 263ig,enyhe lejtő optimális időben.Mondom akkor még új volt a kutyuli,azt hiszem 2-3 hónapos,meg 10 kilóval könyebb voltam.