neeeeem,erről szó sem volt! Egyszer sem tudtál lekőrözni.MAx csak a rendszámtáblámat láthattad mindig.
Aki lekőrőzőtt az a Tutis volt és a Krisz a Kawával.De csak egyszer,egyetlen egyszer,az első ETAPBAN,mikor ismerkedtem a pályával.
DE ! ! !Semmi gond
Most statáriumot híredetek és a legközelebb versenyzünk.Tutis,Te és én
na meg a két kisgyerek,de Ők mindannyiunkat rommá aláztak
Gondoltam,hogy tetszeni fog Dúrva volt ahogy a fekete trikóban kidudorodott a tricepszem mi? Ahogy kell,rövid gatya,trikó,sportcipő
Egy telefonért mentem,azért jártam arra.
Igen,jól látod én mindig dolgozom,még Vasárnap este is állok az ügyfelek részére
Üdv.
Kitláttam ma a nyugatinál? a villamos sinen szánkózott el melettem kb 8-fél 9 között. tán valameik tagotok? nem volt idomozás a motoron és bordóvolt.
Még 3,5 hétig tartom az úszótábort. Elővettem a MindenMotor összesszámát. A reggeli és délutáni úszás között. /Mielőtt jönnének a kérdések/ Lenyomtak egy sorozatot a magy.o.-i pályákról. Ne kem a kecskeméti és a pannonring nagyon szimpi. A Pan.ringen napi 15.000 huf a pályamotorozás oktatással, aki igényli.
ami a tied az az enyém is nem?
tehát te tag vagy akkor én is!
nem baj ,hanem ,csak nefelejd el!
Nem,sajnos nem TE,mert nem vagy GSR tulajdonos
TEHÁT A GYŐZTES :
Igazán Örülök,hogy ilyen kis marhaságra Mindenki kapható volt
Kijelentem,hogy a ma esti GSR szépségverseny győztese:
Aki lekőrőzőtt az a Tutis volt és a Krisz a Kawával.De csak egyszer,egyetlen egyszer,az első ETAPBAN,mikor ismerkedtem a pályával.
DE ! ! !Semmi gond
Most statáriumot híredetek és a legközelebb versenyzünk.Tutis,Te és én
na meg a két kisgyerek,de Ők mindannyiunkat rommá aláztak
Egy telefonért mentem,azért jártam arra.
Igen,jól látod én mindig dolgozom,még Vasárnap este is állok az ügyfelek részére
Kitláttam ma a nyugatinál? a villamos sinen szánkózott el melettem kb 8-fél 9 között. tán valameik tagotok? nem volt idomozás a motoron és bordóvolt.
sziasztok mellesleg
először
....
másodszor
....