Sajnos egyre kevesebben megyünk
Már majdnem mindenkinek van gyereke, így velük nagyon nehéz összehozni egy nyaralást , de hát ez a világ rendje.
Te sokat vagy fenyvesen?
Nem, nekünk Almádiban van nyaralónk. De a baráti társaság bonyolult és összetett okból Fenyvesen szeretne nyaralni július végén, és ez a mostani hétvége lenne a szálláshely felderítés hétvégéje. A szervező cimbora már ki is nézett valamit, de nem tudok részleteket.
Motorral már biztosan nem megyek, mert anyukám kitalálta, hogy vigyem le a porszívót, a teniszütőt, a leszedett zöldbabot etc...
Addig volt jó az elképzelés , ameddig nem tudták a tervemet, mármint, h mennék és motorral....
Megcsalt a fejemben a térkép. Sajnos nekem csak ilyen fej jutott.
A holnapi vagy szombati balatoni út nekem is meglesz ezen a hétvégén és az én célpontom is BFenyves. Az elmúlt két hétvégén meg Győrben voltam. Úgy látszik Hidi nyomát követem
Mindkét útvonal élvezetes lehet! Bár én É-D irányban nem közlekedem, főleg nem Győrből. De gondolom tele van heggyel-völggyel, kanyarokkal......
Egyszer szervezünk egy GSR-Klán túrát Hidi kísérés címen győri indulással, lefelé az egyik útvonal, visszafelé a másik......aztán csak megunsz bennünket....
vagy csak nem vagyok képben ??
Már majdnem mindenkinek van gyereke, így velük nagyon nehéz összehozni egy nyaralást , de hát ez a világ rendje.
Te sokat vagy fenyvesen?
Nagy baráti társaság jár együtt nyaralni?
Ne légy rest és olvass vissza pár ezer hozzászólást és megleled!
nem szeretném elkiabálni
Mikorra várható a kicsike? Gixer lesz? Vagy valami más vas mellett döntöttél?
Ugye tudod hogy a topik alapítójával beszélsz?
hátsz.
Addig volt jó az elképzelés , ameddig nem tudták a tervemet, mármint, h mennék és motorral....
A holnapi vagy szombati balatoni út nekem is meglesz ezen a hétvégén és az én célpontom is BFenyves. Az elmúlt két hétvégén meg Győrben voltam. Úgy látszik Hidi nyomát követem
Egyszer szervezünk egy GSR-Klán túrát Hidi kísérés címen győri indulással, lefelé az egyik útvonal, visszafelé a másik......aztán csak megunsz bennünket....
A holnapon én is gondolkodom. Igaz ugyen, hogy én pancsolni mennék.