okay testvér már meg csináltam nélküled is és most úgy fest a dolog, hogy rendben,
azért köszönöm,
ennyire kezdő nem vagyok, hogy még fénykép is kelljen az eligazodáshoz, de rendkívül nagyra értékelem a segítséged.
cserében én meg lefényképezem a kazánunkat az hátha segít rajtad (hú de szemét voltam)
OK!a fehér konzolon belül van 3 réz érintkező felül!azok az antenna érintkezők!azokat tisztitsd megt és ügyelj arra hogy egyenesen álljanak felfele!ezeknek az érintkezőknek meg van az érintkezési pontja a panelon fölül és az is legyen fémtiszta!
a kártyádat is pucold meg!
Kykee!
Értettem én elsőre is de nem is én lennék ha erre reagáltam volna!
Elég a kádat teleengedni vízzel bennehagyni éjszakára a vizet és reggelre felmelexik mint a Balaton!
Időt és energiát spórolsz vele
Szasz Doc tesó!
Nem csak a fütés,hanem a meleg viz a nagypara!Köszönöm a segitségedet! azt sem tudom hogy honnan szalasztották ezt a kazánt!hideg vizbe sokáig fürdeni,föleg ha elromlik az idő,fura lesz!lányomat is hogyan fürdetem?ja megvan,melegvizet forralok két nagy kondérral!
egy sima fürdés 1 órát fog tartani! vagy nem fürdünk!majd a GSRt megzavarom és lepattan rólam a kosz!
Halidéj Rece!
Ma cserélik a kirakatüvegeket termóra.. a régi kiverésével már végzett az üveges.. délutánra itt az új.. és 11 után idesüt a nap.. szeinted?
De legalább még motorral tudtam ma is jönni!
Szarok bele!mármint nem a vizbe ,hanem az egészbe!