milyen hatezerről hablatyoltok itt összevissza?
azt az ocsmányságot tényleg hatezrenként köll szervizelni vagy levizelni vagy micsodiiiiiiiiii?????
há minek azt olyan sűrűn, ebbül is látszik hogy milyen kaka
Seggemmel már semmi baj! Főleg mióta lehajoltam a szappanért vámoltatás közben....... Hát igen, ezek a fináncok már csak ilyenek......
3000 van benne, ma csak 50 ment bele. (nem tudtam hazajönni napközben)
Remélem a 6000 minél később lesz benne, kibírhatna még két hónapot.....(piszkos anyagiak)
dody, hol is kezdjem?
il doctore motorjával semmi baj, csak magával a sebésszel vannak problemák
jogsi meg tényleg nem köll, lásd kykee professzor urat,
akóó meg mindent lerendeztünk kivéve a bribgám ócsárolását, de az mög nem számít merhogy sömmi esélytek ellenem
Napsugár! Utólag is boldog 18. szülinapot! Ráadásul az év legszebb napján......
De mintha valamiféle sértődöttséget vélnék felfedezni soraidban......vagy rosszul érzem? Nem kéne, mi szeretünk, nem bántottunk! És ennek semmi köze a motorhoz!
Holnap megyel Veszprémbe, bár kocsival. A lányomat költöztetjük haza a koleszból. Annyi a baj hogy késő délutánra érek oda. Ha esetleg meglátlak az úton akkor majd dudálok!! (Bordó Peugeot Partner) majd figyelj!
Vedd ki az akksit egy 20 mpre!ha nem,idúl be(mint a Yamahád) akkor szedd szét!ügyes apó vagyol Te!ha van 6os torksz csavarhúzód akkor sikerülni fog!én segedelmeskedem neked neten keresztűl!Dr.mobil Kykee
Szintén igy muzsikálok ahogy TE!háttérképnek a topik! csak a melóhelyen van gép! szerencsére! akkor a Nej már végképp kinyúlna az idegtől,ha otthon is lenne net,mert,hogy ha nem dolgozom akkor motorozom,vagy eszem,vagy strandolok a Kittivel,Bettivel,vagy topicolok,meccset nézek,vagy jön a Levi PS2 boxolni,vagy a Levivel motorozunk,vagy megyek mobilokat frissiteni,karcolni,stb és kezdődik az egész elölről!persze a családra is jut idő,még mielött beszólna valaki!
azt az ocsmányságot tényleg hatezrenként köll szervizelni vagy levizelni vagy micsodiiiiiiiiii?????
há minek azt olyan sűrűn, ebbül is látszik hogy milyen kaka