Na, jövőre akkor remélem meghívsz magatokhoz ilyenkor, én majd az F1 hangja után mosolygós szmájlit nyomok
Véget ért a hetes pihim, elcsorgott ~900 km úgy, hogy csak a Balatonon voltam.
Na jó éjt Mindenkinek!
az volt a baj, hogy megálltunk egy balesetnél, ahol egy Hornetes besokallt a kanyarban, és felkenődött az út jobb oldalán egy dombra. A srácnak szerencsére nincs nagy baja, de a Hornet TK.
Fáradt is voltam, az út is lejtett, és leraktam ugyan a sztendert, de ahogy leléptem megbillent és eldőltem.
Isten éltessen sokáig Kriszti névnapod alkalmából!
Pusza a gyerkőcöknek és neked is innen a "gyárból". Még a Forma1-et sem hagyják, hogy végignézzem
Egy darabig nem olvastam a fórumot, mert nyaralás volt. Most olvastam vissza egy jó pár oldalt, HÁT... Itt egy borulás, ott egy töredezés... Nem vagytok "piskóták"! De legtöbbször nem Veletek van a probléma, hanem a sok figyelmetlen, agyament embertársunkkal.
Aki teheti annak jó gurulást, aki nem annak jó pihizést!
Vigyázzatok Magatokra!
szeva syrus.
Én Pénteken elmentem Kalocsára, délután Siófok, aztán Bfüred, szombaton egész napos túra, este vissza füred, aztán ma jöttem haza. 600 km a mérleg.
Na meg egy borulás. Álló helyzetben eldőltem a motorral
letört a kuplungoból egy darab. más baja nincs.
A tiéd nem maradt véletlenül ép, és esetleg nem akarod nekem adni?
Vagy te, Tutis?
Na, jövőre akkor remélem meghívsz magatokhoz ilyenkor, én majd az F1 hangja után mosolygós szmájlit nyomok
Véget ért a hetes pihim, elcsorgott ~900 km úgy, hogy csak a Balatonon voltam.
Na jó éjt Mindenkinek!
BOLDOG NÉVNAPOT NEKED!
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek!
Vigyázzatok magatokra!Puszi!
Fáradt is voltam, az út is lejtett, és leraktam ugyan a sztendert, de ahogy leléptem megbillent és eldőltem.
Kösz az infót
NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KRISZTI !
Isten éltessen sokáig Kriszti névnapod alkalmából!
Pusza a gyerkőcöknek és neked is innen a "gyárból". Még a Forma1-et sem hagyják, hogy végignézzem
Egy darabig nem olvastam a fórumot, mert nyaralás volt. Most olvastam vissza egy jó pár oldalt, HÁT... Itt egy borulás, ott egy töredezés... Nem vagytok "piskóták"! De legtöbbször nem Veletek van a probléma, hanem a sok figyelmetlen, agyament embertársunkkal.
Aki teheti annak jó gurulást, aki nem annak jó pihizést!
Vigyázzatok Magatokra!
Vigyázz máskor!
Én Pénteken elmentem Kalocsára, délután Siófok, aztán Bfüred, szombaton egész napos túra, este vissza füred, aztán ma jöttem haza. 600 km a mérleg.
Na meg egy borulás. Álló helyzetben eldőltem a motorral
letört a kuplungoból egy darab. más baja nincs.
A tiéd nem maradt véletlenül ép, és esetleg nem akarod nekem adni?
Vagy te, Tutis?
Biztos kutyulit sétáltattok,bakker de jó nektek! Én is akarook! Nekem csak a F1 hangja marad! Na szép napot mindenkinek!
álmodj gólokról. lőni úgysem tudsz!
de ha megtehetném,pár nyarat elbohóckodnék vele.
Dottorátust!