Tudod, h mikor leszel kb. pontosan Biatorbágyon? Vagy ha nem is, azt mondd meg melyik oldalon van az az Aral kút a pályán. Én úgy 11körül tervezem itthonról az indulást
Jó éjt! Én majdnem elcsaptam egy részeg hajléktalant a Nyugati pu.felüljáró alatt. Csúszott az első kerék... Megfordultam,de már eltűnt.Szerencséje volt:) Viszont ma találkoztam életemben először egy másik GSR-el Ráadásul innen a fórumról,a Hungária krt-on. Maci, alias,a.k.a. thebear Üdv!
Nem ment mellé csak közéakadt a fogaknak és meállította a kereket!Lassan mentem,nem lett baj.Legalább figyelmeztettek a Többiek föntről,hogy így már egyáltalán ne motorozzak ééé
Helo ott all!
Syrus!Mélységesen fel vagyok háborodva!örülök,hogy nem lett bajod!Hihetetlen ami a KLÁNnal történik!
Nekem tegnap megszorult a hátsókerekem a lánc miatt!
Tudod, h mikor leszel kb. pontosan Biatorbágyon? Vagy ha nem is, azt mondd meg melyik oldalon van az az Aral kút a pályán. Én úgy 11körül tervezem itthonról az indulást
Sajna nem bírtam a véremmel, és elhúztam a bélést. Viszont jó volt látni végre egy GSR tesót
Mintha csak mi lennénk a városban!
Mi a rekettye van mindenkivel?Nincs valami nagy forgalom errefelé!?
M7------ Szfvár, Sárkeresztes------(Motor) Biatorbágy
Teeee!
Vigyi-vigyi!
Gyössz combatton-eee?
Syrus!Mélységesen fel vagyok háborodva!örülök,hogy nem lett bajod!Hihetetlen ami a KLÁNnal történik!
Nekem tegnap megszorult a hátsókerekem a lánc miatt!
1. Gino
2. Mr.Hayabusa
3. Tybee
4. Maci
5. Steve
Örülök, hogy ennyivel megúsztad!
A kutyulidat meg nagyon sajnálom...