Köszönöm! Hogy megy a motorozás? Megtanultál már két keréken menni?
Gyere le Tarkáékkal ma hozzánk.Világraszóló TL találkozó van Egy sor 4-es motor már van,illetve 2 ,te lennél a harmadik.
Budapesten bárhol jó,akár ma este is. 20-25 között volt,már nem emlékszem. De nagyon durva élőben.Néztem Givit,de az csak egy "félkör" Ez sokkal jobban illik a GSR megjelenéséhez.Felszerelés 10 perc. Ez sötét füst színű.Üdv!
Köszi az infót, voltam is nálatok kb 2 hónapja és a hivatalos weboldalon látható Intruder plexit akartam volna, de sajna nem volt nálatok és a beszerzése is meghiusult. Amit belinkeltél tetszik, de a másik sajnos jobban
Másfajta nem lesz nálatok? Ez a fajta van most a boltban?Látni kellene, hátha jobban megtetszene..
Sziasztok! Mennyire durva ez a kanyarolajozás... Inkább nem is kommentálom
Ma kaptam egy levelet a rendőrségtől, hogy műszaki szakértőt rendeltek ki. Felhívtam őket, hogy mi várható, de mondták, hogy a nyár és a szabadságolások miatt lassabban zajlanak a dolgok. Tanú meg persze továbbra sincs, aki látta volna az esést.
Hello tutis! Givi van a Shox-ban,F.Fabri a Motorline-ban,és Ermax a motorparts.hu-n.Az utóbbira 2 hetet várni kell ,viszont választhatsz 15 színből.Nekem F.Fabri van,tök jó.Nézd meg a képeknél. Élőben azért sokkal vagányabb.Ha akarod látni,Bp-en megmutatom.Üdv!
Megvan még az a műa.bizbasz amivel fel lehet rakni a felnicsíkot?
Gyere le Tarkáékkal ma hozzánk.Világraszóló TL találkozó van Egy sor 4-es motor már van,illetve 2 ,te lennél a harmadik.
Ragyogk mint a csillag,legyél Boldog és Vidám,ezt kívánom én Naked szívből ,neved napján!
Boldog névnapot Ancsika!
kykee
Másfajta nem lesz nálatok? Ez a fajta van most a boltban?Látni kellene, hátha jobban megtetszene..
Valóban lehet nálunk rendelni plexit GSR-re 16 féle színben + 15 cm-es! Színtelen, füstszínű, szürke:20.520 Ft, a többi szín: 24.030 Ft!
Tisztelettel:
Motorparts
Merre vagy megtalálható? Mennyit kellett érte mosogatni? Most nézem hogy szintén K7-es zenész
Ma kaptam egy levelet a rendőrségtől, hogy műszaki szakértőt rendeltek ki. Felhívtam őket, hogy mi várható, de mondták, hogy a nyár és a szabadságolások miatt lassabban zajlanak a dolgok. Tanú meg persze továbbra sincs, aki látta volna az esést.