Szerintem ha fájter paripa lesz belőle akkor jobban tennéd ha meghagynád az eredeti felállást,mert a forditott villa keményebb és gondolom nem minden egykeróbol fog szépen visszahuppani a vas alattad!
Ha meg stoppie-zol akkor meg megint csak jobb a puhább teló és gumi fékcső az egyensúly finomitása végett!
....én csak gurulok semmi közöm ezekhez a dolgokhoz!
a villa minden képpen koszolódik forditva vagy nem fordítva!Kérdés a gazdája hogyan vigyáz rá és mennyit használja!Nekem birja!Mert ezüst színű és az jobban össze van rakva!
egy ismerős akinek a mociján forditott teló van első ránézésre a gsr " hagyományos " telóját dicsérte , irigyelte , kérdésemre elárulta hogy sokkal tovább birja így majd a szimering mert sokkal kevésbé koszolodik mint a forditott változaté
Igen, szerintem is méltó módon sikerült teljesíteni a kérését, amit már ilyen fiatalon (sőt másoknak még régebben) megfogalmazott... Azt kicsit sajnálom, hogy 3 részre szakadtunk, és így nehéz volt egymást megtalálni, mert mindenki másfelé ment, de a lényeg, hogy végül mindenki ott volt, aki szeretett volna. A dobogókői helyszín gyönyörű (én is most voltam ott először, a bátyámék választották ki), Gyuszkónak is biztos tetszik, és biztos nagyon örül, hogy ennyien elkísérték az utolsó útjára.
Sziasztok! Köszönöm mindenkinek, aki el tudott jönni...
Sajnos hazafelé láttunk egy (már megtörtént) balesetet, autó és motor ütközött, az egyik motoros a földön feküdt... Szerintem életben volt, és remélem is, de az biztos, hogy nagyon nem volt jól
Állj le az anyaggal, te száguldozó huligán gyerök!
Méé köll 130-al menni az otópályán?