Sziasztok! Nincs valakinek dombornyomásos hitelkártyája? Tudnék most venni az alább említett úthoz Ryanair-repjegyet mindennel együtt 10 ezerért, de azt csak hitelkártyával lehet intézni.
Én motorszalonban dolgozok, és én intézem azokat a csúnya papírmunkákat!
Aláírás után kb.10 nappal a motort átadjuk.Ebben benne van a hitel,műszaki,regisztrációs díj rendezése,és forgalomba helyezés.
Nem tudom mit pöcsölnek a motorod átadásával...
Tény hogy minket is szivatnak a műszaki bázisok,de ha időben odaszólunk nekik, akkor nem ér meglepetés.
Én 3 hónapja vettem a vasat, kb 3 hetet kellett várni a papírok aláírásától, de azért mert nem volt akkor náluk szürke színű..A hitel 2 nap alatt megvolt..
Sajna a műszaki vizsga miatt kell nagyon sokat várni! Újítottak vmit a szgépes rendszerükön, és ez annyira lelassítja a dolgot, hogy 2-3 hónapra adnak időpontot pl. a Mozaik utcában. Vidéken állítólag jobb a helyzet!
Hát téged jól ijesztegetnek...
Hacsak nincs valami extra kérésed a motorral kapcsolatban, amiért késhet.
Én idén vettem.
Valamikor január 20-a körül került fel a pont az i-re.
3-4 napon belül elhozható lett volna a motor, de az enyém kék és az nem volt a szalonban.
Így kb. másfél hét volt az egész! A banki elbírálás kb. 2-3 nap volt.
Érdeklődnék, hogy kinek milyen tapasztalata van a piszkos papírmunkával kapcsolatban? Mert szép aranyos gyerek módjára megrendeltem a kutyulit. Vártam rá kb 4 hete és a motor már itt van de motoros kollégák 3 hónappal rémisztgetnek. Aki idén vett motort van vmi tapasztalata. Csak, hogy karácsi v húsvéti ajándéknak várjam a vasat?
Mindegyiket a gazdija sétáltatja.
Jámbor, kezes jószágok...... de tudnak vicsorítani is és akkor megmutatják a méregfogukat!