Emlékezz mi volt anno a 125-ös fórumon......
Pedig nem is volt olyan régen....csak 3-4 éve:-)
Ott is ment az észosztás 1000-rel egész addig mig valaki/valakik nem hitték azt hogy májerkedni kellene. Ott is minden szép és jó volt oszt mikor már nem csak arról szólt hogy MOTOR, HAVER akkor ott is jöttek a beszólások.
De ugye az akkor átlagéletkor 16 volt.....és ugye nem is várható el egy 16 éves gyerktől hogy felnőtt módjára videlkedjen.
Mikor Én bementem oda Én voltam a legidősebb.....majd jött Piet......
Azt ugye utána megalapítottam az AKMT-t és már nem jártam fel, hiszen megvolt a magam "körzete"
DE az RS125 topicba egymást is ezerrel osztják... Hiába segítenék ott én is, pl műszaki kérdésekben, mert azt a blokkot nem picit ismerem, ezek beugatnak... Ott a "farkasok" egymásba is harapnak, ha nincs más, kár velük törődni... PLáne, hogy akinek annyi értelme sincs, hogy elfogadja, hogy van, akinek nem az a fajta motorozás jön be, mint nekik, azzal kár szóba állni...
Pl nekem se kifejezetten a túramotor a kedvenc... Ettől függetlenül ez a GS500 fórum kifejezetten érdemes arra, hogy olvasgassam napról napra...
Szerintem Nyuszi se egy nagydarab némber......Nénynye se......de Góliát se az a mázsás fajta......
A legszebb példa pedig erre Erikék barátosnője......Pici-R
Én eldobtam az agyam és 3x körbefutottam a kertet.....Egy csodaszép kis hölgy.....egy nagy vason......
És biza odarántott neki......
Szóval max az üléspozició lehet a gond, e azon meg ugye lehet módosítani
Ha meg csak az a gond hogy 55KG vagy? Hát örülj neki:-) kevesebb fogyasztás, gyorsabb motor:-)
Dominákat Reggelire eszek:-))))
Tegnap fáradt voltam.......ez a mostani vagyok ÉN:-)
De amugy megszoktam már:-)
A környezetemben a nők nem bírják a tempómat:-))) ÉS hamar meghátrálnak:-)
És persze mennek a mélabús, lassújárású, barna, szőrős barátomhoz a málnásba:-)))))
A CBF jó kis gép! A csapatban Nénynyének volt és végig jött mögöttem.........
Ő most CBF 500-ra váltott, mert igy tudta becserélni a 250-est......a CBF meg ugye 3-4-5 Level több mint a GS......vagyis szinte semmivel (miel ez a 3-4-5Le ugyis 7-9000/percnél jelentkezik, a túrésok meg max 6-7ig pörgetik)
Ha fokozatos akarsz lenni akkor Én ezt ajánlom.......
250...500....600/750.....1000
cbf250 után,én is gs 500-on gondolkoztam...
de többen mondták,eléggé megoszlott a vélemény sokan lehuzták,állitolag gyenge,de dicsérték is...
Csak 170cm/55kg-hoz lehet nagy lenne nekem...
Akkor most összetörte magát a nyúl reggelről? Vigyázz a mancsra, már nemsokára lehet motorozni, és addigra meg kéne gyógyítani!
nyuszi msn?
Emlékezz mi volt anno a 125-ös fórumon......
Pedig nem is volt olyan régen....csak 3-4 éve:-)
Ott is ment az észosztás 1000-rel egész addig mig valaki/valakik nem hitték azt hogy májerkedni kellene. Ott is minden szép és jó volt oszt mikor már nem csak arról szólt hogy MOTOR, HAVER akkor ott is jöttek a beszólások.
De ugye az akkor átlagéletkor 16 volt.....és ugye nem is várható el egy 16 éves gyerktől hogy felnőtt módjára videlkedjen.
Mikor Én bementem oda Én voltam a legidősebb.....majd jött Piet......
Azt ugye utána megalapítottam az AKMT-t és már nem jártam fel, hiszen megvolt a magam "körzete"
Pl nekem se kifejezetten a túramotor a kedvenc... Ettől függetlenül ez a GS500 fórum kifejezetten érdemes arra, hogy olvasgassam napról napra...
Csak te mondtad, hogy megfutamodtam, én meg mondtam, hogy NEM!
"A gyászmenet hossza nem attól függ, hogy milyen voltál életed során, hanem hogy esik-e az eso." (R. Clooney)
mi van kedves?
Itt vagyok ám:-) Csak közben azért a porontyomat is noszogatni kell, mert különben atombunkert csinál a lakásból:-)
A csábítástól csak úgy szabadulhatsz, ha engedsz neki.
Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk a felett, amik lettünk.
További szép napot!
Hamar benyomtad az unalmast!
Én alá vagyok párnázva:-)
Szerintem Nyuszi se egy nagydarab némber......Nénynye se......de Góliát se az a mázsás fajta......
A legszebb példa pedig erre Erikék barátosnője......Pici-R
Én eldobtam az agyam és 3x körbefutottam a kertet.....Egy csodaszép kis hölgy.....egy nagy vason......
És biza odarántott neki......
Szóval max az üléspozició lehet a gond, e azon meg ugye lehet módosítani
Ha meg csak az a gond hogy 55KG vagy? Hát örülj neki:-) kevesebb fogyasztás, gyorsabb motor:-)
Majd elkunyizom a DRZ-SM-jét egy kis körre.....kiváncsi vagyok milyen az ülése..........utána tudok nyilatkozni:-)
Jó lenne majd egy 500as gs.De én vagyok kicsi hozzá...
Mondjad, ne kímélj!
Dominákat Reggelire eszek:-))))
Tegnap fáradt voltam.......ez a mostani vagyok ÉN:-)
De amugy megszoktam már:-)
A környezetemben a nők nem bírják a tempómat:-))) ÉS hamar meghátrálnak:-)
És persze mennek a mélabús, lassújárású, barna, szőrős barátomhoz a málnásba:-)))))
Most mi a kicsi?
A CBF vagy a GS?
A CBF jó kis gép! A csapatban Nénynyének volt és végig jött mögöttem.........
Ő most CBF 500-ra váltott, mert igy tudta becserélni a 250-est......a CBF meg ugye 3-4-5 Level több mint a GS......vagyis szinte semmivel (miel ez a 3-4-5Le ugyis 7-9000/percnél jelentkezik, a túrésok meg max 6-7ig pörgetik)
Ha fokozatos akarsz lenni akkor Én ezt ajánlom.......
250...500....600/750.....1000
Vagyis az a "JAJ DE SZÉP...elviszel 1 körre".......
Hát ments meg a gonosztól:-)
De ha az az 1 kör több akkor OK:-))))))))
Andira leszek majd kiváncsi:-))))
Mert a GS-nél megedződött......a Banditán viszont még csak 3 percet ült mögöttem:-)
Csakazértse!
de többen mondták,eléggé megoszlott a vélemény sokan lehuzták,állitolag gyenge,de dicsérték is...
Csak 170cm/55kg-hoz lehet nagy lenne nekem...