Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Halóhaló!
Nyuszi!

Akkor most összetörte magát a nyúl reggelről? Vigyázz a mancsra, már nemsokára lehet motorozni, és addigra meg kéne gyógyítani!

sziasztok

nyuszi msn?
Az a láb ma egy alaludt nyúlhoz tartozott, midőn kiugrott az ágyból el is csúszott a parkettán! na ííígy kezdődött a nyúlreggel.
Trakee

Emlékezz mi volt anno a 125-ös fórumon......
Pedig nem is volt olyan régen....csak 3-4 éve:-)

Ott is ment az észosztás 1000-rel egész addig mig valaki/valakik nem hitték azt hogy májerkedni kellene. Ott is minden szép és jó volt oszt mikor már nem csak arról szólt hogy MOTOR, HAVER akkor ott is jöttek a beszólások.

De ugye az akkor átlagéletkor 16 volt.....és ugye nem is várható el egy 16 éves gyerktől hogy felnőtt módjára videlkedjen.
Mikor Én bementem oda Én voltam a legidősebb.....majd jött Piet......

Azt ugye utána megalapítottam az AKMT-t és már nem jártam fel, hiszen megvolt a magam "körzete"
DE az RS125 topicba egymást is ezerrel osztják... Hiába segítenék ott én is, pl műszaki kérdésekben, mert azt a blokkot nem picit ismerem, ezek beugatnak... Ott a "farkasok" egymásba is harapnak, ha nincs más, kár velük törődni... PLáne, hogy akinek annyi értelme sincs, hogy elfogadja, hogy van, akinek nem az a fajta motorozás jön be, mint nekik, azzal kár szóba állni...

Pl nekem se kifejezetten a túramotor a kedvenc... Ettől függetlenül ez a GS500 fórum kifejezetten érdemes arra, hogy olvasgassam napról napra...
Semmi.
Csak te mondtad, hogy megfutamodtam, én meg mondtam, hogy NEM!
Akkor egy kis bölcselet tőlem is:-)

"A gyászmenet hossza nem attól függ, hogy milyen voltál életed során, hanem hogy esik-e az eso." (R. Clooney)
Láttom a nyúllábad ma a költészet felé szállt ki az ágyból:-))))
?

mi van kedves?
Itt vagyok ám:-) Csak közben azért a porontyomat is noszogatni kell, mert különben atombunkert csinál a lakásból:-)
Jó reggelt Ceretembanda!

A csábítástól csak úgy szabadulhatsz, ha engedsz neki.

Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk a felett, amik lettünk.

További szép napot!
Miva" Blue?
Hamar benyomtad az unalmast!
Ez az:-)

Én alá vagyok párnázva:-)
Olyan nincs:-)

Szerintem Nyuszi se egy nagydarab némber......Nénynye se......de Góliát se az a mázsás fajta......

A legszebb példa pedig erre Erikék barátosnője......Pici-R
Én eldobtam az agyam és 3x körbefutottam a kertet.....Egy csodaszép kis hölgy.....egy nagy vason......
És biza odarántott neki......

Szóval max az üléspozició lehet a gond, e azon meg ugye lehet módosítani

Ha meg csak az a gond hogy 55KG vagy? Hát örülj neki:-) kevesebb fogyasztás, gyorsabb motor:-)
De Te nem ugyanazt fogod érezni! Bár ki tudja!?
További szép napot...mentem dolgomra!
Passz:-)))

Majd elkunyizom a DRZ-SM-jét egy kis körre.....kiváncsi vagyok milyen az ülése..........utána tudok nyilatkozni:-)
125ccm,150ccm,250ccm...betartom a fokozatokat
Jó lenne majd egy 500as gs.De én vagyok kicsi hozzá...
Én nem hátráltam meg drága!
Mondjad, ne kímélj!
Én szóltam:-)

Dominákat Reggelire eszek:-))))
Tegnap fáradt voltam.......ez a mostani vagyok ÉN:-)

De amugy megszoktam már:-)
A környezetemben a nők nem bírják a tempómat:-))) ÉS hamar meghátrálnak:-)
És persze mennek a mélabús, lassújárású, barna, szőrős barátomhoz a málnásba:-)))))
MI VAN?

Most mi a kicsi?
A CBF vagy a GS?

A CBF jó kis gép! A csapatban Nénynyének volt és végig jött mögöttem.........
Ő most CBF 500-ra váltott, mert igy tudta becserélni a 250-est......a CBF meg ugye 3-4-5 Level több mint a GS......vagyis szinte semmivel (miel ez a 3-4-5Le ugyis 7-9000/percnél jelentkezik, a túrésok meg max 6-7ig pörgetik)

Ha fokozatos akarsz lenni akkor Én ezt ajánlom.......
250...500....600/750.....1000
Lehet, hogy ennyi is elég volt neki egy orgazmusra!
Természetesen:-)

Vagyis az a "JAJ DE SZÉP...elviszel 1 körre".......

Hát ments meg a gonosztól:-)
De ha az az 1 kör több akkor OK:-))))))))

Andira leszek majd kiváncsi:-))))
Mert a GS-nél megedződött......a Banditán viszont még csak 3 percet ült mögöttem:-)
Jól van, akkor nem is mondok semmit...
Csakazértse!
cbf250 után,én is gs 500-on gondolkoztam...
de többen mondták,eléggé megoszlott a vélemény sokan lehuzták,állitolag gyenge,de dicsérték is...
Csak 170cm/55kg-hoz lehet nagy lenne nekem...