Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pápára én nem menni... Csak vasárnap PAPÁHOZ szokok menni este, és reggel jövök Egomba!
És egy közlemény!

A Medvék nem félnek, a Medvék nem futamodnak meg, és a Medvék igen is mindenkinél bepróbálkoznak! Jah, és a Medve az nem játék! (az öreg székely is megaszondta...)
Teddy
Miért mész Pápára?
Akkor viszont nem értekezTÉL, hanem -TÜNK! Egy picit számítsanak már a beosztottaid is!
Tudod mi lesz még messze? A busz Váctól, amivel járok Pestre csak a Városkapuig megy januártól! És papáig még egy csomót kell menni... Mi lesz velem?
Végülis a lényeg ugyanaz, nem?
Valahogy így! Csak 8-an játsszuk ugyan ezt egy helységben! Pro, és kontra leszűrjük a konzekvenciákat, amiket magunkkal megbeszéltünk már!
Messze az van, amit úgy akarunk! Baja még messzebb van!
Milyen az egyszemélyes értekezlet? Hogyan zajlik? Elmondod a beszámolót, majd átülsz egy másik székre, és onnan hozzászólsz?
Hát jó lenne már végre!

De miért lakunk ilyen messze? Hát amiért te is olyan messze laksz tőlünk!
én mindig a fizetésemtől leszek impotens nem a munkámtól...
Azon leszek, szerda reggel tanulok mint a gép... Mert meg akarom jóra csinálni! Most ne legyél már gonosz...
Ollllan jó lenne talizni! Mié laktok ilyen naon messze?
köszi (egy megfázáson kívül) jól remélem te is

csak leygen már jó idő:D

hogy lehet ezt kibírni motorozás nélkül
No, szevasztok Népek!

Akinek hiányoztam volna, hát itt vagyok! Korán reggel óta értekeztem, és most is csak rátok nézek! Dógoz van ezerrel... kell a stressz, hiszen soha nem lenne impotens az ember, ha nem dolgozna!
No, legyetek kicsit jók, oszt este olvasok majd rólatok...
Irigyelhetsz is! Ez az uccsó hét már végre! Csütörtökönöm fél4kor végzek! Már alig várom azt a napot! Meg is ünnepeljük ezt szerda este!

Akkor csak gyógyítgasd a mancsod, nehogy valami nagyobb gáz legyen belőle! Csak óvatosan a reggeli rohanással, ha ilyen sebes vagy, még összetöröd magad!

Grat!
Addig nem jöhetsz haza, amíg az irodalmat ki nem javítod!
Jajj de eltanultad valakitől ( ) ezt a köszönést!

Én meg itt ülök infón, hulla fáradt vagyok, alig aludtam valamit!
Tegnap megírtam a filozófia vizsgát, és 4est kaptam! És ma médiakomm-ra is megkaptam a 3asom! Ügyes vagyok?

Viszont szerdán újra kell írnomaz irodalmat 4től, mert az elég érdekes lett!
Mizu jányzó? Már nemsokáig van oskola, nem? De irigyellek...

Nem lett nyúltörés, de azért vicces volt, ahogy kiugrottam az ágyból és kifarolt a lábam alólam. Sietek gyógyítani, hogy ne legyen gond a gurulás alatt. Újból fásli, gyógyszer, kímélés, kenegetés. Január közepéig adtam időt a mancsnak. Ha addig nem gyógyul meg, megyek magándokihoz, és a totális gyógyulás útján fogok zümmögni.

Zsolti! Bocsi, de nincs időm msn-ezni. Rengeteg a meló. Jól vagy?
Szííyya!
Jaja, itthon
Szijja!

Pont most akartam írni neked emilt! De akkor nem írok! Otthon vagy már?