A Medvék nem félnek, a Medvék nem futamodnak meg, és a Medvék igen is mindenkinél bepróbálkoznak! Jah, és a Medve az nem játék! (az öreg székely is megaszondta...)
Akinek hiányoztam volna, hát itt vagyok! Korán reggel óta értekeztem, és most is csak rátok nézek! Dógoz van ezerrel... kell a stressz, hiszen soha nem lenne impotens az ember, ha nem dolgozna!
No, legyetek kicsit jók, oszt este olvasok majd rólatok...
Irigyelhetsz is! Ez az uccsó hét már végre! Csütörtökönöm fél4kor végzek! Már alig várom azt a napot! Meg is ünnepeljük ezt szerda este!
Akkor csak gyógyítgasd a mancsod, nehogy valami nagyobb gáz legyen belőle! Csak óvatosan a reggeli rohanással, ha ilyen sebes vagy, még összetöröd magad!
Én meg itt ülök infón, hulla fáradt vagyok, alig aludtam valamit!
Tegnap megírtam a filozófia vizsgát, és 4est kaptam! És ma médiakomm-ra is megkaptam a 3asom! Ügyes vagyok?
Viszont szerdán újra kell írnomaz irodalmat 4től, mert az elég érdekes lett!
Mizu jányzó? Már nemsokáig van oskola, nem? De irigyellek...
Nem lett nyúltörés, de azért vicces volt, ahogy kiugrottam az ágyból és kifarolt a lábam alólam. Sietek gyógyítani, hogy ne legyen gond a gurulás alatt. Újból fásli, gyógyszer, kímélés, kenegetés. Január közepéig adtam időt a mancsnak. Ha addig nem gyógyul meg, megyek magándokihoz, és a totális gyógyulás útján fogok zümmögni.
Zsolti! Bocsi, de nincs időm msn-ezni. Rengeteg a meló. Jól vagy?
A Medvék nem félnek, a Medvék nem futamodnak meg, és a Medvék igen is mindenkinél bepróbálkoznak! Jah, és a Medve az nem játék! (az öreg székely is megaszondta...)
De miért lakunk ilyen messze? Hát amiért te is olyan messze laksz tőlünk!
csak leygen már jó idő:D
hogy lehet ezt kibírni motorozás nélkül
Akinek hiányoztam volna, hát itt vagyok! Korán reggel óta értekeztem, és most is csak rátok nézek! Dógoz van ezerrel... kell a stressz, hiszen soha nem lenne impotens az ember, ha nem dolgozna!
No, legyetek kicsit jók, oszt este olvasok majd rólatok...
Akkor csak gyógyítgasd a mancsod, nehogy valami nagyobb gáz legyen belőle! Csak óvatosan a reggeli rohanással, ha ilyen sebes vagy, még összetöröd magad!
Én meg itt ülök infón, hulla fáradt vagyok, alig aludtam valamit!
Tegnap megírtam a filozófia vizsgát, és 4est kaptam! És ma médiakomm-ra is megkaptam a 3asom! Ügyes vagyok?
Viszont szerdán újra kell írnomaz irodalmat 4től, mert az elég érdekes lett!
Nem lett nyúltörés, de azért vicces volt, ahogy kiugrottam az ágyból és kifarolt a lábam alólam. Sietek gyógyítani, hogy ne legyen gond a gurulás alatt. Újból fásli, gyógyszer, kímélés, kenegetés. Január közepéig adtam időt a mancsnak. Ha addig nem gyógyul meg, megyek magándokihoz, és a totális gyógyulás útján fogok zümmögni.
Zsolti! Bocsi, de nincs időm msn-ezni. Rengeteg a meló. Jól vagy?
Jaja, itthon
Pont most akartam írni neked emilt! De akkor nem írok! Otthon vagy már?