Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sokkal okosabb lettem!
Tényleg nem értem... tök jó, hogy belekeveredtél a fórum vérkeringésébe, maradjon is ez így. De a kétértelműség hormonháztartási problémákhoz vezet! És akkor nem vállalok felelősséget sem magamért, sem másért... és Blue-val ellentétben nálam a mohó-homoszex nemgyerebe...
Inkább az impotencia! Hiszen a nyelvem elég pörgős...
Teddy számom elküldtem a mailedre, csörgess meg 1x leírom miva", mert ez itt most nem a közösségre tartozik!
Netről meg lépnem kell mailt azé nemtok ma már írni!
..........................................
azóta má sok ví lefolyt a Dunán...............................
Baja felé...

Magam sem tudom, hogy miről beszélek... de elkapott a hév!
No, mi van Gáborral? Evvót tennap a nagy kérdés...
Had ne meséljem már el az egész történetüket pont itt, mer Blue lenyakal!
Engem ismernek szagról, oszt ennyi.
Csak próbáltam pozitív oldalról láttatni a hüllőket.

Bevallom nem gondoltam, hogy lehet érzelmeket táplálni a kelgyók iránt.
Odajön megvígasztalni, ha bánatos vagy? Dorombol? Hallgat rád? Oké, a farkát esetleg csóválja, de mást nem nagyon tud.
Miről beszélsz? ? ?
Olvastam, hogy kétségek közt tipródtál!

Kösz Főni! Ez jól esett... Le is van tudva az "adósságod" ezennel!
Telefon jött - Zseton ment
Teddy már hiányoztál!
Na-na!
Ez rossz vicc!
Megharagudni? Én? Lett volna rá okom?
Csak tényleg féltem a seggem, hogy eltanácsolnak a cégtől, ha lustulok... Mégha csak a vállamon kellene vinni. Szóval teperek, hogy legyen munkám, és tudjak motorozni... így helyes esSO Api hozzászólása.

No, mizu Béééjbiii?
Szép napot!

Ugyan már, miből lenne csimmája az easy ridereknek ezek nélkül az állatkák nélkül?
Úgyis csak engem engednek közel magukhoz!
Vááá nem vagy semmi... A képektől is koráz a hideg, nemhogy 1 km-nél közelebb menjek egy ilyenhez....
Tibi!
Te má ilyet is tudsz? Képet feltenni?

Azannyát!
Divatnak,divat, csak sztem qrva undorító! Még el is fogadom, csak ne legyen kötelező!
Darázs tettem fel képeket, asszem te kérted tegnap!?
Föördög
Találkoznunk kellene,délután ráérsz?
elhuztak enni....
Őőő azért szerintem emberfüggő... VAnnak normális 16 évesek is. ÉS azért ott messze nem ment ilyen szintü osztás... Mondjuk vááá az, mikor megy az okoskodás, és motor még sehol, csak énis ilyet szeretnék... Grrr...

Egyébként ebbe az RS topicba az a szomorú, hogy ott rengeteg 18-20 éves van, és nekik azért ennél több eszük lehetne...
Bealudt mindenki?
Semmi különös . Várom a tavaszt, hogy lehessen motorozni. Meg melózom, állandó éjszakásban, ezért lassan megyek is hunyni 1et, mert kornyadozom fejileg.
Á, értem!
Mi újság 1ébként felétek?