Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pszt?

Kilyukadt valami és ereszt?
Blue!

Nemrég még azt mondtad, hogy nem szereted az olyan luvnyákat, akik csak mocira, autóra meg a lóvéra buknak! Vagy csak eseti megbízásra gondolsz?
Illetve ha laza, TRENDI akarok lenni csak annyit mondok:

TÉRDELJ LE - és SZERESS:-)
pszt!
Gondoltam....
? Szexuális forradalom van vagy micsoda?

Drágám amire Te gondolsz az a szopás vagy az orális élvezet:-)
ÉN pipázást írtam..... vagyis előveszed a pipát, megtömöd, és meggyújtod:-)))))

De ha mindenben a szex jár a fejedben akkor igencsak ki lehetsz éhezve:-))))
Teddy Nincs is itt!

Elbujdokolt előled! Gyáva medve!
Nem biza! Állat vas volt az is csak ugye engem kiszolgált.........
No meg ugye erre remélhetőleg jobban tapadnak majd a luvnyák is:-) és nem csak a bogarakat kapargatom a plexiről:-))))
Téged biztos nem, max Teddyt!
Én is ezt irtam neki,hogy könnyen p**ázik ha segge alá rakták a gépet,stb....mondtam neki menjen át gs,cbf,vagy kava forumba...ott szidja a naked-ot...de szerintem ahhoz gyenge a srác
Blue:jól néz ki az új géped!
De régi se volt rossz...az a fejidom jól állt rajta!
Na ebben viszont igazat adok neked:-) DOMINA

Zee...
Most abból lesz neked valami hasznod, hogy egy számunkra totálisan felesleges infót bedobsz ide?
Se a 250-hez nincs sok közünk (De egy állat kis gép! Én tudom!)...se a CBR-hez.....
Félreállni a motor szokott..... a nő meg pipázhat:-)))
Ne idegeld magad:-)

Az ilyen csókák:
1., tipikus donorjelőlt
2., nem megy annyit egész évben mint amennyit egy túrás 1 hónapban
3., Nézd már meg:-) 17 évesen GARANTÁLTAN nem ül 600-asra:-) vagy ha megteszi akkor sokba fog neki kerülni:-)
4., 17 éves.....a nagy szöveg mögött egy kisfiú áll
5., Az ilyet nyugodtan ugord át! Én nem tudok velük foglalkozni......Mert "Blue maga az ördög"....ilyen kretének mindig voltak és lesznek. A mai napig akad olyan ember (és nem 20-30 fölött) akik még mindig letudnak állni azon vitázni hogy 2T vagy 4T......

És mindennek a tetejébe..... HA minden igaz? AKkor meg egy elkényeztett kis hülyegyerek akinek anyuci-apuci a segge alá tolta a motort......de Ő még 2ft-ot nem tett le az asztalra.
Nem akarjátok ezt máshol megbeszélni?

Blue te meg írjá, mer kikapsz!
Értem!
Csak a srác átjött a topikba,és azt mondta naked mocik xart se érnek,xarok,pályázni se jók...
És 17éves csira elkezdett pattogni!
Mármint ezt most neked Blue!
Ez így nem teljesen igaz! Először minden a Rs topicban kezdődött. Nem ő kezdett el kavarni mint a fagyigép hanem valami nakedakárki. Ebből lett a háborúúú.
Csak nehogy félreálljon a szád!
Sziasztok!
Van 1 tag,aki csak azért lépett át a cbf250 forumba a 125rs ccm-ből,hogy lefikázza a turagépet,naked bike-ot,mert neki 600-as cbr-je van..Ő: FuckyRs
Azóta sok mindent ócsítottak rajta. Az optikai drága, a digitális olcsó.
Abban az időben horror ára lehetett egy ilyen gépnek. De még jól meg voltak csinálva. Ma meg olcsó műanyag tömegcikk, bár ma is vannak komolyabbak is, de az ma is drága.
Ó igen baby
A régi szép idők:-))))

200db kislemezzel járkáltam melózni, mert csak ott volt nett...... 3 óra volt mig felmásoltam mindent...majd otthon 3 míg leszedtem:-))))
És ez csak ugye még 300MB se volt:-(((

Ma meg az MP3 lejátszót rádugom és 1GB átmegy 5 perc alatt:-)
Viszont ezért jár még 1 verés, amiért nem hittél nekem!
Én csak a logikát nem értem.......

adott egy 0,8Mp-es gép, amit viszont 14x Optikai ZOOMal szerelnek?
A mai 4-5MP-es gépekbe meg nem képesek betenni Optikait (A digitális meg egy kalap szar).....

Ezt a gépet Én újratervezném és egy mobil wincsit szerelnék bele 200GB-al.....
Amugy a képmínőség tényleg jó!
Úgy látom több típus is volt (ezt nem tudtam).