Egyébként 1 hete láttam az irodaházban egyet feketében, nekem tetszett és ár-érték arányban szerintem nagyon jó. Beszéltem is a tulajjal, nagyon meg volt vele elégedve, előtte tdm800-asa volt, arról váltott.
elado lesz az svm...ha tudtok vkit,aki keres ilyet,netán lépni akar 1et gsröl,akkor emlitsétek...
k9, fekete, abs. 18500km.
képek és elérhetöség az adatlapomon,thanx...
pl ha treleren lespanolva jaratjak. Vagy dyno padon ugyancsak lespanolva jaratjak. Vagy szervizben ugyancsak lespanolva jaratjak a motoremelon. Hirtelen ez jutott eszembe.
Nem kifejezetten motorozáshoz reklámozták de arra is jó. Azt hiszem futáshoz meg egyéb sportokhoz kínálják.
Vasárnap délben, 17 fokban és napsütésben végre csaptam egy rövidebb kört nagyon jól esett.
A motor az elején kicsit dadogott indítás után alapjáraton de miután bemelegedett jól meghajtottam.
Nálam a cordura nadrág megvan de a múlt héten hiányzott egy aláöltöző a túrán. A héten az Aldi-ban találtam egyet, nem is volt drága. Remélem holnap lesz még egy kis jó idő hogy kipróbáljam.
Egyébként 1 hete láttam az irodaházban egyet feketében, nekem tetszett és ár-érték arányban szerintem nagyon jó. Beszéltem is a tulajjal, nagyon meg volt vele elégedve, előtte tdm800-asa volt, arról váltott.
ez az... http://totalbike.hu/hirek/2016/10/06/uj_arcot_kapott_suzuki_v-strom/
feketében kell majd 1...
k9, fekete, abs. 18500km.
képek és elérhetöség az adatlapomon,thanx...
Nézegettem a GS hirdetéseket és az egyikben ezt találtam
Hogy olvadhatott meg?
Esetleg a gazdája itt van?
lidlben is van most ilyesmi...
nekem egy underarmour meg egy 5.11 thermo aláöltözöm van, azok is jok... nem fáztam még bennük....
Vasárnap délben, 17 fokban és napsütésben végre csaptam egy rövidebb kört nagyon jól esett.
A motor az elején kicsit dadogott indítás után alapjáraton de miután bemelegedett jól meghajtottam.