Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tuti hogy nem hallotta....................fa....nak kell száguldozni.
Ma is jót motoroztunk! Köszi mindenkinek!
Hazafelé Csákvár-Oroszlányi csapatóson majdnem kinyírtak 120-140-es tempónál. Egy kocsi a túloldalról kikanyarodott elém, de úgy mintha ott sem lettem volna. Nem a sebességgel van a gond, mert amikor megláttam még állt. Majd szépen elkezd araszolni...mondom ez a hülye kijön. Már helyezkedtem is az út szélére, és ki is jött szép lendületesen. Szerencsére maradt egy kis hely ahol elsuhantam mellette. Olyat ráüvöltöttem, hogy szerintem bukón keresztül kocsiban ülve is hallotta. Remélem megfagyott benne a szar, rájött hogy mit csinált!
Basszus, szép idő, én meg másnapos itthon termelem a rohadt GDP-t.
Akkor mégis csak sikerült elbasznia az óraátállítást...
Móni, hagyd nyugodtan Zolinál a gyerkőcöket, biztos kezekben lennének!
Lovi, te meg húzzad neki, nehogy rád kelljen várni!
Na én is izzítom a vasat.
Jön csak késik.
Mindenki itt van, csak tsanyi nincs!
Ehh pedig most vállaltam volna gyerekfelügyeletet.
Engem ne várjatok, sajna ekkora karikát már nem tudok menni...
Szép napot Nektek!
Most indulok, várjatok meg!
Áhh, nem! Síelős bukfenc volt.
A térdeddel mi történt, csak nem valami motoros bukfencböl adódóan kell szereltetni?
Fehér Audi A4 kombi és kék Gsx650 f piros szalaggal átkötve. Amikor reggel kinéztek az ablakon. Sajna csak 2 db 1-es találatom volt. De háta a jövő héten... 1 a 45.000.000-hoz az esély megvan.
Megyek én is. 10 körül ott leszek a bodajki elágazásnál. (Sandokan kajálda). Amúgy is a Várpalotához közel lévő Bér-hegyre készültünk repülni csak túl erős szelet ígérnek. De ha mégsem vissza felé benézek háta repülök egyet. Minden esetre felkötöm a siklóernyőmet hátra.
Hááát fájó szívvel, de eltettem aludni a kis Kék Angyalkát ...
Térd szerelést?
Akko már el is tetted a gépet?
Mit kerestél te ilyenkor a Mátrában?
Páralecsapódással vigyázni kell, mert ha a poros aszfaltra lecsapódik, az kb úgy csúszik mint a jég. Megtapasztaltam szerdán kétszer is...
Holnap egy könnyed gurulás lesz Bakony/Balaton felvidéken.
Itt van infó.
Érd Tecsónál 9 körül va az indulás, én 10 körül csatlakozom Bodajknál.
Most értem haza a Mátrából.....hááát iccaka kanyarogni....úgy ,hogy két pillanat alatt csapódik pára a plexire...és refivel is alig látsz...
...hö hö.. túlélőtúrás adrenalin vadászat
Vasárnap valaki valamerre?
Rutinos...én is így csinálnám.
Ma még a régi autójával jött látogatóba, szóval még vagy nem vette fel a zsét, vagy nem nyert. :)
Irigykedve nézem innen az ágyból, hogy motorozgattok! Ráadásul csodaszép idő van! Rakhattam volna ezt a térd szerelést későbbre! Na mindegy, majd tavasszal találkozunk, jó volt együtt gurulni múltkor!
Jó hogy szólsz!
Widi...szóval...nyertél?
Húú, ha tudnád nekem mennyi mindent ígért már! Szerintem már több lottó telitalálatát elköltötte!
Ezek szerint több mindenkinek tartozik már?
Remélem a nekem ígért fehér audi A4-est sem felejtetted el!