Bakonykeringésnek ez vagy hasonló?
Ki honnan jön merre megy, attól függetlenül Bodajkon találka, aztán ugyanitt, vagy Zámolyon szét.
Ez nem túl nagy karika, de Cseszneken fel-le lehet szaporázni a km-eket.
Most tettem magam szabaddá vasárnapra! Egy családi ebédet áldoztam be a motorozás oltárán, ne legyen hiába, hozzunk össze valami klassz útvonalat! Az sem baj ha 500+
Nem nagyon szokott lenni, de gondolom Zircig elmegyünk és onnan időtől függően valahova, találka mondjuk 9.00 Érd Tesco parkoló. ....ha van ötlet csak bátran.
Mikor kezdtem sv-vel volt olyan szilveszter hogy tekertem egy TT-t.
De most egy mindentől független beérkezésnek örülök.
Kurvaolcsón lőttem egy eredeti R-es ülést.Annyi hogy van egy milis séeölés a szélén alul.
Az áthúzás áráért.
Már rég vágytam rá és egy hónapja felbukkant.Izgultam nehogy rámlicitáljanak.
Hát utána már tényleg nem fog kelleni a bőrgúnya....,de azért akadt olyan idő az utóbbi teleken is amikor lehetett menni, remélem a mostanin is lesz ilyen.
A kovekezo ket heten nem.2 cuccot le kell foliazni karcalloval.de ezeknek pihennie kene egy ket hetet mielott rakerul a folia.
Akkorra meg fene tudja milyen hideg lesz.
Mindenesetre borruha mar nem kell iden.
Ha kesz lesz persze megyek majd.
De nem hiszem hogy november elejeig tudok mozdulni.
Én ugyan nem dolgozom de benn vagyok,így nem motorozom.............szerintem vége van.
Ma lemostam a ruhát,megy a szekrénybe.
Finom bőrápoló szaga van.
Naszóval.. ma délután kelet felé nincs kedve valakinek betársulni mellém? Budáról indulok majd 2-3 között kb. Mátra és a Bükk felé mennék.. Hajdúböszörmény majd Hortobágy a cél... de azért motoroznék is
Ki honnan jön merre megy, attól függetlenül Bodajkon találka, aztán ugyanitt, vagy Zámolyon szét.
Ez nem túl nagy karika, de Cseszneken fel-le lehet szaporázni a km-eket.
De most egy mindentől független beérkezésnek örülök.
Kurvaolcsón lőttem egy eredeti R-es ülést.Annyi hogy van egy milis séeölés a szélén alul.
Az áthúzás áráért.
Már rég vágytam rá és egy hónapja felbukkant.Izgultam nehogy rámlicitáljanak.
Akkorra meg fene tudja milyen hideg lesz.
Mindenesetre borruha mar nem kell iden.
Ha kesz lesz persze megyek majd.
De nem hiszem hogy november elejeig tudok mozdulni.
Ma lemostam a ruhát,megy a szekrénybe.
Finom bőrápoló szaga van.
Naszóval.. ma délután kelet felé nincs kedve valakinek betársulni mellém? Budáról indulok majd 2-3 között kb. Mátra és a Bükk felé mennék.. Hajdúböszörmény majd Hortobágy a cél... de azért motoroznék is