Ezt majdnem eljátszottam én is. Olajcsere alkalmával csak kézzel tekertem be a csavart, és elfelejtettem ráhúzni. Mentem vele egy kört a csere után, majd elraktam alukálni. Másnap a melóban láttam ezt videót, és el kezdtem agyalni, hogy nem emlékszem hogy ráhúztam volna. Amikor hazaértem, csak egy 20 Ft -os méretű halvány foltocska volt a gép alatt. Még szerencse hogy a próbaköröm alatt nem jött ki.
A motor rendes.Sőt most is ment volna de nem lenne az igazi.Így bevállaltam inkább egy jól fizető melót.
Az ágy több mint két kilóba kerül plusz 12e a 2.-ra.
Igaz megszívtuk mint a torkosborz a lépcsőházat de kerestem rajta egy szép summát.Mire végeztünk izzadtam mint a Bodaki néma.
Szóval ez van.Szezon vége van.Megér ennyit hogy biztosabb a meló egy-két %-al.
Meg, sőt, Ganja még igazolta is a szelepégetős teóriádat, csak kinézte belőlem, hogy megértem, így részletesebben kifejtette...
Ráadásként még dicsérték is egy kört a hurkatöltőmet (Ő és Krissal, XJ elég szófukar volt)
Nagyon utána kell nézzek ennek a sportdobtémának. Egyértelmű, hogy ár/érték arányban csak a Bódist tudom, ami tanúsítvánnyal is rendelkezik, de nem szeretném, ha hazavágná a szelepeket, mert simán el tudom képzelni, hogy 50ekm-nél is nálam lesz még a gép...
75-ösön le Esztergomig, utána elkísértem Ataaa-t Tatára, majd egyedül vissza ugyanazon az új úton Esztergomig (nagyon jó kis kanyargós, bele fogom építeni a Pilis karikáimba ). Dobogókő felé megálltam, mert az egyik kanyarban rögtön ahogy jöttem ki belőle egy (vagy két) dísztárcsa darabjai beterítették mindkét sávot én meg jófej motorosként lerugdostam őket az útról, na meg a Shell wc-je, ami tulajdonképp a Tesco wc-je zárva volt. Utóbbit nem is értem, ilyet nem is lehetne! Mindegy is, épp befejeztem az úttakarítást és szállnék vissza a motorra, erre a képen látható deviáns fórumtagok jelennek meg a kanyarban nem kis meglepetésemre...
Majd ataa elmondja szóban.Ott volt ő is.