Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

HC-t vidd a DVD-vel együtt.

Majd ataa elmondja szóban.Ott volt ő is.
Akkor írd le mail-ben, a HC maraton ftp címével együtt!
Tényleg nem nyilvános.És vétlen vagyok.
Na neeem, ennyivel nem úszod meg! Most már tényleg elmesélhetnéd elejétől a végéig, hogy pontosan hogyan sikerült!
Mondjuk nem kaput.És igaz.
Nem magyarázkodom.
Lezártam.
Ezt majdnem eljátszottam én is. Olajcsere alkalmával csak kézzel tekertem be a csavart, és elfelejtettem ráhúzni. Mentem vele egy kört a csere után, majd elraktam alukálni. Másnap a melóban láttam ezt videót, és el kezdtem agyalni, hogy nem emlékszem hogy ráhúztam volna. Amikor hazaértem, csak egy 20 Ft -os méretű halvány foltocska volt a gép alatt. Még szerencse hogy a próbaköröm alatt nem jött ki.
Jól mondod Lovi...
Most is jött ezzel a dumával, hogy melóznia kell...nem ám, hogy mondta volna megint kaputt a gépe!
A motor rendes.Sőt most is ment volna de nem lenne az igazi.Így bevállaltam inkább egy jól fizető melót.
Az ágy több mint két kilóba kerül plusz 12e a 2.-ra.
Igaz megszívtuk mint a torkosborz a lépcsőházat de kerestem rajta egy szép summát.Mire végeztünk izzadtam mint a Bodaki néma.
Szóval ez van.Szezon vége van.Megér ennyit hogy biztosabb a meló egy-két %-al.
Ja most látom, azt hittem Sanyi írta, szóval helyesbítek, Sanyi szelepégetős teóriáját erősítette meg Ganja...

Zoli Te meg vegyél már egy rendes motort, amivel járhatsz is, nem csak szerelheted!
Ilyen mikor valaki menet közben engedi le az olajat (szerintem elhagyta a leeresztőcsavart):

Olaj hegyek, hova legyek
Annyiból amiből kijön egy legális nem használt dobpár nekem papírokkal megjárom szardíniát jövőre.
Szóval nem kétséges hogy hagyom a pi...ba.

És simáén jó hangja van gyáriban is nekem.
Meg, sőt, Ganja még igazolta is a szelepégetős teóriádat, csak kinézte belőlem, hogy megértem, így részletesebben kifejtette...

Ráadásként még dicsérték is egy kört a hurkatöltőmet (Ő és Krissal, XJ elég szófukar volt)

Nagyon utána kell nézzek ennek a sportdobtémának. Egyértelmű, hogy ár/érték arányban csak a Bódist tudom, ami tanúsítvánnyal is rendelkezik, de nem szeretném, ha hazavágná a szelepeket, mert simán el tudom képzelni, hogy 50ekm-nél is nálam lesz még a gép...
Őkis megsasolták az idomos kisbanditot?
Nagyon egy rugóra jár az agyunk!

75-ösön le Esztergomig, utána elkísértem Ataaa-t Tatára, majd egyedül vissza ugyanazon az új úton Esztergomig (nagyon jó kis kanyargós, bele fogom építeni a Pilis karikáimba ). Dobogókő felé megálltam, mert az egyik kanyarban rögtön ahogy jöttem ki belőle egy (vagy két) dísztárcsa darabjai beterítették mindkét sávot én meg jófej motorosként lerugdostam őket az útról, na meg a Shell wc-je, ami tulajdonképp a Tesco wc-je zárva volt. Utóbbit nem is értem, ilyet nem is lehetne! Mindegy is, épp befejeztem az úttakarítást és szállnék vissza a motorra, erre a képen látható deviáns fórumtagok jelennek meg a kanyarban nem kis meglepetésemre...
Meddig mentetek el utána? Jó lenne legközelebb kicsit hosszabbat menni, de a kajálást ki nem hagyva.
Sanyi! Én is köszi a gurulást és mindenki másnak is! Tök jó volt a társaság és a kaja is! Menjünk legközelebb is!
Na és én kivel futottam össze hazafelé a Pilisben?!
Kíváncsi leszek az olajfogyasztásra.....végig 130-150 között+ szembeszél
Épp néztem, hogy Ipolyságnál (Sahy) megelőztél amikor félreálltam pedig aszontad, a kajáldánál, hogy rövid úton hazamész...
Én aztán jól lerövidítettem az utat ....úgyhogy jól meghajtottam szegény jószágot, de fél háromra már a fürdés is megvolt
Én is rátok! Örülök, hogy jót gurultatok és kiválóan éreztétek magatokat.
Gondoltam ám rád B.Gyarmaton
Sziasztok!

Én is itthon! Nagyon köszönöm a mai gurigát! Szuper volt!
Simán
Nem is kellene más színű.