Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az jó lenne, vinnék neki tortát reszelővel.
Arrafelé jövök. És te?
Nem mindig a magasabb a jobb...
Hát...ha most Afrika kicsit nekünk ütközne, és felgyűrné szittyaföldet, lehet pár évtizeden belül itt is hosszú izgalmas útszakaszok lennének. De így csak két bütyök van, a Bükk meg a Mátra. Meg pár kisebb...
Azért bizonytalankodik, mert kicsit kijjebb a 2/A-n is van egy Shell, ahol szoktunk találkozni, na meg a tsanyi által jelölttel szemben is van egy Shell, igaz, az a bevezető oldal, dehát Tata messze van Pesttől na...
Hát..aki nem a tökét vakarja egész nap...
Ahol fát vágnak, ott hullik a forgács.
szójjál bátran! még győzikével is megismerkedhetsz!
Naná! Csak olyan smylie nincs itt...
Jót jelöltél... Amúgy ott van a kiírásában a térkép... Igaz, csak a találkaponttal... 9:50-es indulást írt, ráérsz felkelni ...

Bemelegítésnek átjössz D.kő felé, a Megyeri-hídon rá az M0-ra, és BP centrum felé bejössz a Shellre. Kicsit kanyarogni kell a másik oldalra, de addig már bemelegednek a gumijaid
Ehh.
Nem is hozzád szólt a kérdés
Ragaszkodnak ceredhez meg a sok bagolybaszó beleáthatalan fiszem-faszom tekervényes kavicslepte töredezettaszfaltért.
Ne viccelj, egy időben nézegettem a salgótarjáni ingatlanokat...
Az az egy shell kút van a kifelé vezető szakaszon...jót jelöltél
Az nem kérdéses.
Én nem.
Cerednél tavaly 1 szer jártam,meg 2-3 éve a Bükk is tetszett,csak rövid mindegyik,osztrákban egész nap lehet kacskaríngózni a mellékutakon,valahogy jobb az ár-érték aránya....
Akkor mi is ott találkozunk a kifele vezető oldali Shell kúton, ok?
Egyébként jót jelöltem be? Sanyi még nem erősített meg.
Piszkálja a hóhér.
Ánuszbirizgát tudok adni.
tudja ő miről beszélek
Pár év múlva nekem is ennyi nyavajám lesz? Vérnyomás, gyomorbaj..., mit ne mondjak, nem igazán bírod a gyűrődést!
na,úgy látom távolabbról is ismerik ceredet,meg a 24est... ez má' lyó dolog
Renie antacidumot.
Meg egy csorba kuplungkart.
A törpöket szereti na, most mit piszkálod?
Na ez az!
Osztok szorzok és nekem a leg ideálisabbak a felvidéki karikák.