Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Transzalpinnal és Békás-szorossal karöltve...
Én el akarok menni a Transzfogarasra!
Azért drágábbak ám.
1,45-1,50 körül van a 95-ös, ami drágábbnak számít mint nálunk.
Erdély is megérne minden évben egy karikát legalább! Olcsó és szép, na és technikás...
Nem drágábbak a kinti kutak, sőt, pár forintnyival még olcsóbbak is, csak ne tankolj prémium naftát, mert attól göthös lesz a gebe...
Ez az hogy annyi jó szakasz van, hogy nem lehet betenni őket egyszerre. Pont azért agyalok egy olyan 3 naposon, ahol össze lehet variálni egy olyan útvonalat, ami érinti a legjobb részeket.
Móni meg majd megedződik!
Az árától parázom!
Ezért mondom én a több naposat...

Mondjuk akkor meg már HR, csak oda meghalsz az unalomtól mire leérsz, na és utána meg a parától, amilyen jó minőségű viszont veszélyes utak vannak...
Az a baj, hogy mindig lehet variálni. Lehetne menni a magyar oldalon is Cered felé pl. Aztán persze az 529. De meg kell húzni valahol a határt - Móni nem bírja a strapát. Hűűű, mit kapok én ezért a viccért.
Ha meg már 526, akkor egy kis 529-es kerülőt is bele kell tenni!
Zoli is úgy érti, ogy 6-700 km-t nyáron simán 1 napra be lehet tenni...

Sátorozni fölösleges, baromi olcsó a szállás és nagyon igényeseket lehet találni. A kinti tankolástól meg nem értem miért parázol, mi egész szezon alatt tankoltunk kint, semmi baj nem volt..
Jó karika, már lenyomtam kicsit másképp. Losonc és Rimaszombat között vétek kikerülni Ozdányt. Van ott pár nagyon jó széles kanyar, elsőosztályú aszfalttal.
Nyami-nyami...
Úgy értettem, hogy Pestről vagy környékéről jövőknek - nekik még plusz 200. Bár ottalvósban gondolkodom. Sátoros-nyársalós.
Már megvan a terv, csak még nem teszem közzé...
Lesz benne Zakopáne, Poprád, Kassa és környékei is. A legtöbb jó szakasz benne lesz, garantálom!
Csak 446 Km.
Nem annyira.
http://goo.gl/maps/i8sRZ

Ez egy jövő évi tervezet. Kicsit hosszú, meg sajnos tankolni is kell kinn. Viszont benne van az 526 végig.
Alap!

Arra gondoltam, össze lehetne egyeztetni egy hétvégét előtte-utána pár nap szabival, letáborozni valahol az északi részen, vagy középen, és sugárirányba minden felé mennénk 1-1 napos karikákat...

Poprad sem volt rossz, de 2 nap kevés. Vagy lehet úgy, hogy több szállást nézünk ki, mindet SK vízszintes felezővonala mentén, Keleten, Nyugaton és középen 1-1-et és így szerveznénk valami egész országot felfeldező több napos gurulást

Mint bunyóban az edzőtábor...
Te most valami gasztronómiai körutat tervezel?
Az itt volt, de szerintem csak szoknom kell a juhtúrót.
És az a kajálda, ahol először etted a sztrapacskát és nem ízlett?

Az nem félúton van valahol?
Nyáron kipróbáljuk!
Valahol Detva környékén is kellene találni egy jó vendéglőt, csak hogy egyik részén se éhezzünk SK-nak

Ez itt még egy nagyon jó kis kajálda! Itt még a sztrapacskát is tuti megennéd, nagyon finom volt mikor én ettem

kajálda