Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igaz.Míg megy menjen.Ráérsz matekozni ha megáll.
a transzfogarasra könnyű lassan felmenni, annyi kurva sok autó van hogy nem is lehetne máshogy esetleg kora reggel még meg lehet egy kicsit húzatni a bazáron túl is
Szerintem itthon már olcsóbban lehetne szerezni. ...de nem tudom, nem néztem utána, egyenlőre jó ez így is.
Törött,összecsukott lomot kintről?
Ez igaz, de akkor karbit is fúvókázni stb. és állítólag úgy 150-ben állna meg....majdnem annyiért vettük az egészet.
Simán rá lehetne húzni egy hatkilós hengert dugókkal.
Azt nem tudom, egyenlőre jó Neki.....nem egy nagy erőművész, de legalább van.
Belezúgott az xj-be?
Igazából mindegy merre megyünk, de Anita most szólt, hogy jön, de estére megint dolgozni megy így legkésőbb 16-ig haza kell érnünk.
Aztán Söréd felé haza...
Mehetünk! Bár Zirc-Bakonybél-Pápa szakasz első fele elég rázkódós. A második fele már nem rossz.
Nem, az más volt. Nekem már sajnos telel a gép.
Vasárnap egy rövid guriga nyugat felé? Bakony és környéke.
Esso: láthattalak ma du. 4 körül a XV-ben Nyírpalota útról a Pólus parkoló felé menet?
Igen, emlékszem, említetted, hogy az ilyen stílusú motorozás bejön neked. Nos, Jászóra -Jasov - pl egy hatalmas mamutfenyő miatt megyek el. A tervezet pont azért van úgy, ahogy. Odafelé viszonylag kevés látnivaló, ezáltal kevés megálló. Visszafelé pedig csodaország(út)! Vannak olyan szakaszok, amiket 2× is meg kell motorozni. És persze a táj. Ezért lesz időigényes. És ezért gondolom úgy, hogy pénteken fel hozzám, sátorozás, szombaton a túra, és akár vasárnap haza.
Kedves Esso!

Én sem úgy túrázom, kivétel amikor ataaa a túra vezető...
Én is szeretek nézelődni, megállni, nem rohanni...mi is így mentünk fel Transzfogarasra is...szerintem mi teljesen jó "csapatot" tudunk alkotni ilyen szempontból.
Én kimondottan élveztem a múltkor is, hogy menet közben tudtam a tájra is koncentrálni, és nem csak arra kellett figyelnem, hogy épp utolérjem a társaságot...
Kedves Mónika!

Nincs kétségem, hogy simán le tudod/bírod nyomni a napi 5-600-at. De azt hagyd meg egy teljesítménytúrára. Én nem így túrázom! Ha valami szépet látok, akár 5 km-enként is megállok. Számomra ez a motorozás. A Transzfogarasra 2-esben fél nap alatt jutottam fel.
...az is tudja csak ott tötés megtartásnak nevezik
Nyugati tér mekdöncsi.

De csak ha olvadt hasznltpályagumidvan.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsf_650_kifogastalan-716
0232

---Ha valaki ilyet keres,.. kedvezőnek tűnik.
Utiterv javaslatok ma esti motorozáshoz?!

És akkor most melyik a jobb? Az Aldis is tudja a csepptöltést, mert a Lidl-s írja, de az Aldi-sra?
Nekem is ilyen van, tényleg jól működik.
És most nézem, egy kicsit másfajta a lidlben:
http://www.lidl.hu/cps/rde/xch...