a transzfogarasra könnyű lassan felmenni, annyi kurva sok autó van hogy nem is lehetne máshogy esetleg kora reggel még meg lehet egy kicsit húzatni a bazáron túl is
Igen, emlékszem, említetted, hogy az ilyen stílusú motorozás bejön neked. Nos, Jászóra -Jasov - pl egy hatalmas mamutfenyő miatt megyek el. A tervezet pont azért van úgy, ahogy. Odafelé viszonylag kevés látnivaló, ezáltal kevés megálló. Visszafelé pedig csodaország(út)! Vannak olyan szakaszok, amiket 2× is meg kell motorozni. És persze a táj. Ezért lesz időigényes. És ezért gondolom úgy, hogy pénteken fel hozzám, sátorozás, szombaton a túra, és akár vasárnap haza.
Én sem úgy túrázom, kivétel amikor ataaa a túra vezető...
Én is szeretek nézelődni, megállni, nem rohanni...mi is így mentünk fel Transzfogarasra is...szerintem mi teljesen jó "csapatot" tudunk alkotni ilyen szempontból.
Én kimondottan élveztem a múltkor is, hogy menet közben tudtam a tájra is koncentrálni, és nem csak arra kellett figyelnem, hogy épp utolérjem a társaságot...
Nincs kétségem, hogy simán le tudod/bírod nyomni a napi 5-600-at. De azt hagyd meg egy teljesítménytúrára. Én nem így túrázom! Ha valami szépet látok, akár 5 km-enként is megállok. Számomra ez a motorozás. A Transzfogarasra 2-esben fél nap alatt jutottam fel.
Én sem úgy túrázom, kivétel amikor ataaa a túra vezető...
Én is szeretek nézelődni, megállni, nem rohanni...mi is így mentünk fel Transzfogarasra is...szerintem mi teljesen jó "csapatot" tudunk alkotni ilyen szempontból.
Én kimondottan élveztem a múltkor is, hogy menet közben tudtam a tájra is koncentrálni, és nem csak arra kellett figyelnem, hogy épp utolérjem a társaságot...
Nincs kétségem, hogy simán le tudod/bírod nyomni a napi 5-600-at. De azt hagyd meg egy teljesítménytúrára. Én nem így túrázom! Ha valami szépet látok, akár 5 km-enként is megállok. Számomra ez a motorozás. A Transzfogarasra 2-esben fél nap alatt jutottam fel.
De csak ha olvadt hasznltpályagumidvan.
0232
---Ha valaki ilyet keres,.. kedvezőnek tűnik.
És akkor most melyik a jobb? Az Aldis is tudja a csepptöltést, mert a Lidl-s írja, de az Aldi-sra?
http://www.lidl.hu/cps/rde/xch...