Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Segítséget szeretnék abban kérni, hogy szivargyújtót ti hova kötöttétek be.

Én arra gondoltam, hogy az akksira rádugom egy biztosítékkal és kapcsolóval, de nem találok sehol vízhatlan kapcsolót. Viszont azt pedig nem akarom, hogy mindig áram alatt legyen. Vagy máshova kötöttétek? Azért itt 5-10 Amper simán szaladgál...
Oké, köszi!
Szia, van 1 kollégám akinek van egy Yamaha R6 2005 már a fordított első telós és sajna meg kell válnia tőle.
Inkább pályázás lesz a cél?
Ment erre a címre a válasz:)
Üdv.
100ló körüli géppel kiegyeznék. Szóba jöhet R6,CBR600F esetleg GSXR, sport-túrában pedig a Fazer. Szóval ha valakinek van ilyen elfekvőben sikítson.
Nem oly bonyolult. Nézd meg a felfogató fülecskék vastagságát, meg a csavar menetes részét is, hogy van-e ott annyi tartalék.
Hm, akkor marad próba cseresznye. Mondjuk még úgy sincs annyira szezon, pár hétvégét kibír így is.
Jó kérdés!
Eddig 50-50% kb.a Gs-ek között. Vagyis, kb a felének jó volt a gyári csavar hossza, a másik felének + ki kellett cserélni!
Köszi, kipróbáljuk.
Köszi szépen! Megpróbálom, hogy kap egy jó adag WD-40-et, de ha nem enged, akkor inkább hagyom. A nyaralóban nem sokra mennék egy beleszakadt csavarú kipuffal.... :)
Mi számít jó minőségű kulcsnak? Beta?

Lehet, hogy banális kérdés: kaptam bukócsövet a motorhoz és a felszereléséhez nem tudom, hogy kell-e hosszabb csavar, vagy simán oda lehet fogatni a vázhoz/dekli alá?

Csak azért kérdezem, mert most hétvégén mennék a drótszamárhoz és szükség szerint szereznék be csavarokat is.
Hát ÓVATOSAN!

Inkább használj el egy flakon csavarlazítót hozzá!
És a fontos! Egy nagyon jó mínőségű kulcs!

Nekem anno be volt rohadva rendesen......
Megszenvedtem vele, de utána már semmi gond nem volt vele.
Ha van, tudsz szerezni, akkor valami grafitos zsírral kend be a csavarokat majd visszarakás előtt..... (HA NINCS? Akkor törj szét porrá egy ceruzát és keverd bele valami zsírba)

Legközelebb egyszerűbb lesz.
Jég esetében csak elcsúszik, de itt 2 irányba is megtáncol.....
Megnéztem vagy 4x.....
lapos a hátsó guma......ez a bibi vele.

A formaleválasztótól nem perdül ekkorát......
De azügyben meg párn írták itt: FÉKTISZTITÓ SPRAY.....
Befúj - letöröl.....
JA!

Felrakás után FÚJD FEL!
Ha jót akarsz enni, akkor a százhalombattai HALÁSZCSÁRDÁT javaslom!

Itt Adonynál a 6-os út mellett a SZALMA CSÁRDA van, de ott még nem ettem halászlét
Ez így kicsit tág meghatározás lett.
Ez a "Kösz Csoki! Sokat segítettél..." esete
Ne legyél balfasz, csak ennyi
Tény és való, h nem egy vadló...:)
Biztos hogy nem.Pár Km alatt lejön a formaleválasztó.A GS meg nem hiszem hogy addig eltekeri.
Nem tudom, lehet. Remélem nem zúgok el vele...:)
De azért köszi! :)
Valaki mintha aszonta volna hogy a videjón rendesen téli idő volt és jég azért vágódott el.
Én már raktam fel új gumit és így nem tudtam elvágódni.
Máshogy már igen.
Ha a hőmérsékletre gondolsz, akkor csak 10 fok felett motorozom, úgyh ez ilyen szinten akkor nem fenyegetne...
Minuszban ne engedd szétszaladni a ménest.