Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Abban tud valaki segíteni, h most vettem új gumikat, ma fogom feltenni a mocira (GS500f) és ne így járjak mint ez a csávó?
http://youtu.be/Q9zNUPDmnz4
A Bázimotornál most 18.600 Ft a 2db műbőr nyeregtáska, 2160 Ft a Lajos hengertáska, 23.200 a textil nyeregtáskák (guruló funkcióval, de tegye fel a kezét, aki ezt gurítani szokta:-D).
Üdv.
Változott a nickem Robee-ról, ¤Robi¤-ra, de ugyanaz maradtam. Ha tudtok eladó motort sport/sporttúrát akkor ne tartsátok magatokban
600ccm-től érdekel és max. 7kilóig (ennyi a kp. hitelt meg nem akarok).
OFF
AKMT és Adony környékiekhez lenne egy kérdésem. Van arrafelé vagy a közeli településeken jó étterem jó halászlével?
Az oldalszél az tényleg lehet gáz. Amúgy is egy filigrán motor a GS.
Ma mentem egy kört amolyan első tesztútként, de minden jó volt, nem pottyant le semmi.
akkor már nem kell tolni?vennem kell kondibérletet
én most vettem nem rég, motor aksihoz sztem kiváló!
a "leszállópálya " II megvan végül is .
a VIP -et, amit "leszállópálya" I biztosított
nem garantált ,de törekszem !
a humán vonzerőt meg absolute nem tudom
pótolni !
esSO!
nem tudom mi a delej titka, talán a ritka fűszerek.
de ezek a rothadthúsragyűlések nekem

isti!
hiányozni fog ez az AKMT-s míting.
kell szerezni egy másik leszállópályát a tagoknak.
Köszi, akkor lehet, hogy beruházok rá. Most Bosch töltőm van, kis doboznyi méretű, de nem tudom, hogy motorakksi töltésére megfelelő-e. Már töltöttem fel vele, rendben ment, de a túltöltés és egyéb védelmet adja-e, jó kérdés. A motorból kiszerelt akksimat október vége óta nem töltöttem, úgyhogy lehet, újat kell venni, meglássuk.
Nekem ilyen van, bejött autónál is, motornál is. Azaz működik, hosszútávú (pl. 5 évnyi) tapasztalata meg még senkinek sincs vele. Azt látom, hogy amikor feltöltötte az akksit, átáll csepptöltésre, szóval klassz. :)
(Amúgy én Aldiban vettem)
Láttam, hogy páran már vettem Lidl-féle akkutöltőt.
Mi a tapasztalat vele?
Viszont van 4700 Ft ért: akksi 1.
és van 5600 Ft-ért is: akksi 2.
most akkor melyik?
vagy mint darázs a Sprite-ra.
Te aztán tudsz élni! Munkaidőben a cimbikkel trécselni.... Mit tudsz, hogy úgy gyűlnek oda, mint méhek a cukorra? - majdnem azt írtam, mint döglegyek a rothadó húsra
Nincs olyan terv, amin utólag ne lehetne javítani!
Ez áll a dobozba tervezett súlyokra is. Majd meglátod, ha egyszer odaengeded az asszonyt.
Ó vajh hol is készülhetett eme kép,
s kik ők délceg férfiak ,
bátor, nemes Hölgy társaságában ?
Az nem, de egy erős oldalszél már igen
má' megint!

Sziasztok!

Mondhatjuk, hogy lassan már itt az előszezon, kisebb barkácsolásokat is el lehet végezni.

A hosszú hétvégén arra gondoltam, hogy lefesteném a kipufogót, mivel elég rozsdás szegény. A tapasztaltabbaktól ("öreg motorosoktól" ) kérdezném, hogy ez a művelet milyen kockázatokkal jár? Érdemes-e nekiugrani? Egy '91-es GS-ről lenne szó. Olvastam az AKMT-n a kipufogó konzerválásos doksit, de az túl szép volt, hogy igaz legyen. Elsősorban attól parázok, hogy beleszakad 1-2 csavar és fújhatom...

Szóval ebben kérném a tanácsotokat, hogy milyen dolgokra kell figyelni; egyáltalán érdemes-e nekiállni.

Köszi, üdv: j.
Egy férfi meghal, és a mennyország kapujában találja magát, ahol Szent Péter várja:
- Fiam! Te nem voltál valami jó ember életedben. Tudsz valami jócselekedetet mondani, ami alapján beengedhetlek ide?
- Igen. - feleli a férfi - Egyszer motorosok molesztáltak néhány apácát. Én odamentem a vezérükhöz, egy nagydarab tetoválásos, orrkarikás fickóhoz, megfogtam a karikáját, odahúztam az arcát, és azt mondtam neki: Most pedig bocsánatot kértek a hölgyektől!
Szent Péter lapozgat a könyvében:
- Én ilyet nem találok! Mondd, és mikor történt ez?
- Úgy 1-2 perce...
Ha beszitál fejbe rúgom magam..
Még egyszer nem állok neki áttervezni az egészet. Talán annyi szerencsém lesz, hogy én max 2-4 kilót tervezek felülre, + 4-5 kilót oldalanként rakni. Az csak nem csapja szét a motor stabilitását..
http://www.kepesmotor.hu/esoru...

itt van hirtelen pár kép
Küldenél nekem képet, Blue? Köszi!
VAN EGY ELADÓ "S"-es esőruha akinek kell!

Asszonyé, de talán 1x volt rajta....
Az apró rovatban is fent van, de ha kell küldök képet