Ez így is van, mivel az előszilveszteren Én garantáltan dolgozom.......
És ugye a szilveszter is csak 80%-os, mivel nagy hó, jég esetén nem biztos hogy bevállom, hiszen....
3-kor végzek, akkor tudunk indulni (hajnali 3-kor kellek)
Leérünk....jó buli 6-ig?
Szar idő esetén 8-kor indulás, hogy a deles buszt elérjem, hiszen megyek vissza délutánra.
Szóval 2 órát tudnék aludni? Pár rózsaszín halál után?
Necces, de nem elképzelhetettlen:-)
Megkérdeztem a Bicskei Suzukit és azt kell,hogy mondjam itt sem olcsóbb mint máshol,Itt az ára 11405Ft.Ez csak a lábtartó rugó és a csap nélkül.További szép napot! Csááá.
Nincs valakinek egy olyan zéger gyűrűje, ami a hátsó lábtartóba kell, hogy ne essen le a tartószeg?
Nekem ott egy ideiglenes megoldás van (1x kivettem, elgurult), mert sosem gondoltam, hogy találok egy partnert a hátsó ülésre . Nehogymár elhagyjam a lábtartót (és őt)
Na, jó. Tolom.
Hát a Skála!
Bemész, balra a 3. sor, azt fenn a polcon a Jager 1/1 literes.
Kavinton menü lesz így a Mekkdonalcból!
És ugye a szilveszter is csak 80%-os, mivel nagy hó, jég esetén nem biztos hogy bevállom, hiszen....
3-kor végzek, akkor tudunk indulni (hajnali 3-kor kellek)
Leérünk....jó buli 6-ig?
Szar idő esetén 8-kor indulás, hogy a deles buszt elérjem, hiszen megyek vissza délutánra.
Szóval 2 órát tudnék aludni? Pár rózsaszín halál után?
Necces, de nem elképzelhetettlen:-)
Nem mer' aszonták Szilveszterre csinálnak műsort, de tőlem aztán... Nyávogni azt még tudok
Mindenkinek üdv és pusz!
Nagyon szépen köszönöm az utánjárást. Akkor ezek szerint ez az ár kb mindenhol. Bár végül is nekem mindegy.
Megkérdeztem a Bicskei Suzukit és azt kell,hogy mondjam itt sem olcsóbb mint máshol,Itt az ára 11405Ft.Ez csak a lábtartó rugó és a csap nélkül.További szép napot! Csááá.
Nekem ott egy ideiglenes megoldás van (1x kivettem, elgurult), mert sosem gondoltam, hogy találok egy partnert a hátsó ülésre . Nehogymár elhagyjam a lábtartót (és őt)
Tomi