Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem biz a'! Oda van heggesztve.
Egyébként már downteznek is felvetettem, hogy nem biztos, hogy rossz üzlet enyhén sérült motort eladni: van akinek nincs elég pénze(ezért venne inkább ilyent), szeret bütykölni, agyalni és olcsobban megoldani a rendberakást.
Ha rendben van a motor, akkor ez is csak 1 a száz közül és szerintem nem szeretnéd ár alatt eladni, akkor miért a tiedet vállasztanák.
Tükört csak bekell csavarni a kormányon és kész, index meg tényleg nem lehet gond
Ja bilincs/konzol kell az első telóra Louiasban 20 EUR,+ 80 egy lámpa.
Az nincs elöttem, hogy a fejidomtartó konzol az F-en hogy van, esetleg utban?lehet hogy nem lehet leszedni?
Csak két konzol kell pluszban ahhoz, hogy fel tudd tenni a kerek lámpát. Asssziszem...
Ez nekem is eszembe jutott, azonban ahogy néztem a gs 500 e fényszóróját nem lehet feltenni az f-es verzióra, ahogy néztem vannak apró módosítások esetleg ötlet a nakedosításhoz? köszi előre is

üdv Laci
Köszi. Eddigi tapasztalatok nagyon jók az ER-6n-nel. Elolvastam róla "minden" tesztet a neten, csupa jót írtak, aztán teszteltem és meggyőzött (az ára, méretei, alakja, irányíthatósága, fogyasztása stb). Egyenlőre bejáratás van 800km max 4000, 800-1600 km max 6000, úgyhogy igazán nyilatkozni csak utánna tudok róla.

Sanyi
Esetleg meglehet csinálni naked gépnek, az kijön 100 e-nél kevesebből (kivéve farokidom, mert az arra is kell) és még marad felesleges idomod stb is.
Sziasztok, ha valaki tud segíteni megköszönném: még mindig keresek 2005-ös fekete gs 500 F-hez bal oldali farok, oldal,valamint fej idomot, továbbá lámpát. bal oldali tükröt. Ha valakinek van eladó, jelezzen, ha tud bontót ahol van akkor is.
Egyik barátom elesett a motorjával, rokkant nyugdíjas lett, a motort el kellene adni, de előtte meg kellene csinálni. Mivel nem kő gazdagok úgyhogy sürgős lenne a dolog. Köszönöm a segítséget előre is. üdv Laci

elérhetőségem: bakacsan@freemail.hu
Meglett a válasz... megnéztem az adatlapot! Gratulálok az új pacihoz!
Milyen a tapasztalás vele?
Hova lett a csövek közül a GS?
Nekem is!
Erik!
A sétáltatás után ellenőrizted a kutyust? Megvan minden csontja? (gyanús nekem ez a Sanyika....)
Sziasztok!

Eladó 1 pár gyári bukócső GS-re + csavarok (15eFt), továbbá 2 pár "kutyacsont" GS ültetéséhez, 19 és 18,5 cm (10eFt/pár).

Sanyi
Azóta már sétáltattam kutyát is , meg szedtem cseresznyét is egy vederrel!
Hama hazaértél
Na még egyszer!

Lakitelek-Tőserdő-Tősfürdő
Lakitetlek-Tőserdő-Tősfürdő
asszem Tőserdő...
tervben van, csak még a szállás kérdéses.... szeretnék menni.
Izé...te nem jössz Tiszaalpárra...vagy Lakitelek...mindegy.?
Azaz! Pont ilyen itt is. De megvan.
nem tudom. nekem belassult tőle a gépem rendesen ahogy megnyitottam...
Nyomiszoltam egyet rája...de vagy negyedszerre indult el csak! Lehet, túlterhelt?
Leadnátok egy-egy szavatot az oldal alján levő "szigetszentmiklósi József Attila pályázata" c műre? hangfoglaló hétfő ahányszor lepörög, annyi szavazatot kap a suli.