Egyébként már downteznek is felvetettem, hogy nem biztos, hogy rossz üzlet enyhén sérült motort eladni: van akinek nincs elég pénze(ezért venne inkább ilyent), szeret bütykölni, agyalni és olcsobban megoldani a rendberakást.
Ha rendben van a motor, akkor ez is csak 1 a száz közül és szerintem nem szeretnéd ár alatt eladni, akkor miért a tiedet vállasztanák.
Ja bilincs/konzol kell az első telóra Louiasban 20 EUR,+ 80 egy lámpa.
Az nincs elöttem, hogy a fejidomtartó konzol az F-en hogy van, esetleg utban?lehet hogy nem lehet leszedni?
Ez nekem is eszembe jutott, azonban ahogy néztem a gs 500 e fényszóróját nem lehet feltenni az f-es verzióra, ahogy néztem vannak apró módosítások esetleg ötlet a nakedosításhoz? köszi előre is
Köszi. Eddigi tapasztalatok nagyon jók az ER-6n-nel. Elolvastam róla "minden" tesztet a neten, csupa jót írtak, aztán teszteltem és meggyőzött (az ára, méretei, alakja, irányíthatósága, fogyasztása stb). Egyenlőre bejáratás van 800km max 4000, 800-1600 km max 6000, úgyhogy igazán nyilatkozni csak utánna tudok róla.
Sziasztok, ha valaki tud segíteni megköszönném: még mindig keresek 2005-ös fekete gs 500 F-hez bal oldali farok, oldal,valamint fej idomot, továbbá lámpát. bal oldali tükröt. Ha valakinek van eladó, jelezzen, ha tud bontót ahol van akkor is.
Egyik barátom elesett a motorjával, rokkant nyugdíjas lett, a motort el kellene adni, de előtte meg kellene csinálni. Mivel nem kő gazdagok úgyhogy sürgős lenne a dolog. Köszönöm a segítséget előre is. üdv Laci
Leadnátok egy-egy szavatot az oldal alján levő "szigetszentmiklósi József Attila pályázata" c műre? hangfoglaló hétfő ahányszor lepörög, annyi szavazatot kap a suli.
Ha rendben van a motor, akkor ez is csak 1 a száz közül és szerintem nem szeretnéd ár alatt eladni, akkor miért a tiedet vállasztanák.
Az nincs elöttem, hogy a fejidomtartó konzol az F-en hogy van, esetleg utban?lehet hogy nem lehet leszedni?
üdv Laci
Sanyi
Egyik barátom elesett a motorjával, rokkant nyugdíjas lett, a motort el kellene adni, de előtte meg kellene csinálni. Mivel nem kő gazdagok úgyhogy sürgős lenne a dolog. Köszönöm a segítséget előre is. üdv Laci
elérhetőségem: bakacsan@freemail.hu
Milyen a tapasztalás vele?
A sétáltatás után ellenőrizted a kutyust? Megvan minden csontja? (gyanús nekem ez a Sanyika....)
Eladó 1 pár gyári bukócső GS-re + csavarok (15eFt), továbbá 2 pár "kutyacsont" GS ültetéséhez, 19 és 18,5 cm (10eFt/pár).
Sanyi
Lakitelek-Tőserdő-Tősfürdő