Nah igen csak ez egy kicsit olyan, mintha azt se tudnám hogy ki az a Mozart vagy Beethoven. Attól még hogy nem az én időmben alkottak, még tudom hogy kik voltak ők. Sőt, én személy szerint nem is vagyok annyira oda a komoly zenéért, mégis ismerem.
Persze kicsit más, hisz a Guns "n" Roses-t nem oktatják az iskolában ( pedig milyen poén lenne ), de akkor is. Főleg az olyanokat nem birom, akik hallgatják a mai divat eggyütesket, hogy húú micsoda rock meg punk, meg emo zene, közben meg annyit se tudnak hogy két évvel ezelőtt mi volt.... Nem ők találták fel a spanyol viaszt....
Én pl mai napig szeretem és hallgatom a Boney-M néhány számát...
Azért várom el, mert nem akarom bevallani magamnak, hogy öregszem!
Hozzáteszem, ez az eset 5 éve volt. 2003-ban. Akkor is gáz!
Amúgy meg persze, hogy a rock"n roll... élő zene, energia, odamondós igazságok, egyéniségek a színpadon. Mi kell még?
Minden évtizednek megvannak a kedvenc együttesei, zenéi. Most miért várod el egy mai tinitől hogy a születése elötti dolgokat ismerje.
Egyébként meg a 60-as70-es évek óta egy pár slágeren kivül csak a rock-and-roll (külömböző irányzatai) a ZENE. Senki nem tudott igazán áttőrő ujdonságot hozni.
Ne bolonduljatok meg lécci teljesen, az EMO egy nagy baromság... sírhatnékom nekem is van sokszor, de az ereimet nem vagdosnám, pusztán azért, mert divat lett! Ha viszont tényleg EMOk lettetek, akkor nézzétek egész hétvégén a Viva-t, merthogy csodálatos Tokio Hotel-vagymi hétvége van! Én is azon élek jelenleg
Jajjjjjdejó, hogy végre süt a napocska! Jó itt ücsörögni, napozni, láblógatni, kutyát dögönyözni! Aki megy ma erkölcstelenkedni a pacijával, annak jó gurulást!
ja és ahogy olvashattátok is az emo, a punknak az egyik al ágazata volt, semmi köze a mai, fekete divat nyálgépeknek akik azon sírnak hogy letört a körmük ( ESso ; ) )
No, mentem kifogyasztani a tankom... még van benne 250 km-re elég nafta... ezt a hétvégén ki szeretném füstölni! Nem ám belelakkosodik a benya! Aztán holnap újra megtankolom, de telibe ám!
Királyság!
http://youtube.com/watch?v=erJ...