Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

éss mi az utiterv?
Majdnem eltaláltam
Ha lehet, akkor lehet hogy Solttól Kalocsáig átülök Hozzád.
15-16 SZ-V
vagy 15
Segítettem?
Elintézem neki.....
Apád jobb, mint egy 5 perces űrséta.............
Vele olyan, mint ha sose lett volna élet a földön
március 16 vagy 17
A "PROFI" gombászok nem foglalkoznak vele, mert annyit nem kérhetnek amennyi munkaórájuk benne lenne........

A "PROFIK" annyit csinálnak hogy felteszik a helyére a kész dologot......

Ezért jó a OSZI bá project...... mert házilga mindent megcsinálhatsz!
hiába töröd magad
ÓÓÓ köszönöm:-)

De amint láttod ezt egyik csaj se veszi észre..........
Jól hangzik! De kérdem, mikor van ez? Mert a Macska márciusban is vizsgázik!
Köszi Főni!
ezt küldi neked! ő Anettkát szeretné
ez is igaz
Igen, féltem az idomot, valóban! Ha megoldható a gombázás úgy, hogy meg is érje a fáradtságot, akkor örülnék is neki! De mint láttad, a profi bukógombászok ilyet nem vállalnak.
Pasi duma, de szokták vót mondani, hogy csak az a nő foglalt, akin fekszenek... Ami persze nem az én szerény személyemre értendő!
na lányok!Nem lehet egy szavatok sem,micsoda udvarias fiatalember!
Ráadásul honnan veszed, hogy téged hozz?Addig még van 36 nap....lehet hogy felszedi addig Kiszel Tüncit:-)))
DE.... mert akkor meg Én viszek téged:-)
Apám nem
NA!

Ha 2 napos a project akkor megyünk Mohácsra is....... így ha van kedved akkor felpattansz mögém.....este meg a sajátodra...........

Persze nem muszály mögém.........szerintem BÁRKI szívesen levinne a mocidig
Ha nem kell akkor ne.............

De tényleg!
Tegnap valamit kerestem.....és feljött egy csomó ilyen.......volt csavaros (egybecsvaros) és volt furatos......
No neked furatos lenne az ideállis, és az idom mögött ellehetne vinni a vasakat.......
Szerintem egy 2-3db elég is lenne............de 1 mindenféleképpen kellen ha tényleg félted az idomot.....

Mint ismert pasid van..........így részemről tabu vagy (amit nagyon sajnálok)......de viccet félretéve Én nem kekeckedem foglalt csajokkal
Maci!
Nemisis vagyunk lököttek!
izomlázra rá kell gyúrni!hajrá!
Oké! RÖFF!
Amúgy is oké lenne Mikor van az az évadnyitó? Én majd csak márciusban megyek Mohács felé, addig sulivizsgameló!