Igen, féltem az idomot, valóban! Ha megoldható a gombázás úgy, hogy meg is érje a fáradtságot, akkor örülnék is neki! De mint láttad, a profi bukógombászok ilyet nem vállalnak.
Pasi duma, de szokták vót mondani, hogy csak az a nő foglalt, akin fekszenek... Ami persze nem az én szerény személyemre értendő!
De tényleg!
Tegnap valamit kerestem.....és feljött egy csomó ilyen.......volt csavaros (egybecsvaros) és volt furatos......
No neked furatos lenne az ideállis, és az idom mögött ellehetne vinni a vasakat.......
Szerintem egy 2-3db elég is lenne............de 1 mindenféleképpen kellen ha tényleg félted az idomot.....
Mint ismert pasid van..........így részemről tabu vagy (amit nagyon sajnálok)......de viccet félretéve Én nem kekeckedem foglalt csajokkal
Ha lehet, akkor lehet
Segítettem?
Apád jobb, mint egy 5 perces űrséta.............
Vele olyan, mint ha sose lett volna élet a földön
A "PROFIK" annyit csinálnak hogy felteszik a helyére a kész dologot......
Ezért jó a OSZI bá project...... mert házilga mindent megcsinálhatsz!
De amint láttod ezt egyik csaj se veszi észre..........
Pasi duma, de szokták vót mondani, hogy csak az a nő foglalt, akin fekszenek...
Ha 2 napos a project akkor megyünk Mohácsra is....... így ha van kedved akkor felpattansz mögém.....este meg a sajátodra...........
Persze nem muszály mögém.........szerintem BÁRKI szívesen levinne a mocidig
De tényleg!
Tegnap valamit kerestem.....és feljött egy csomó ilyen.......volt csavaros (egybecsvaros) és volt furatos......
No neked furatos lenne az ideállis, és az idom mögött ellehetne vinni a vasakat.......
Szerintem egy 2-3db elég is lenne............de 1 mindenféleképpen kellen ha tényleg félted az idomot.....
Mint ismert pasid van..........így részemről tabu vagy
Amúgy is oké lenne