Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezt a fajt még nem jegyezték fel de emberre teljesen ártarmatlan ránézésre
szerintem ilyet nem veszek itt szeptemberben
majd nem húzom neki annyira:-))))
Szokatlan még! Teljesen más a súlypont a magasítástól!
Mondjuk tegnap hajnal 2-re lett kész úgyhogy csak 5 km-ert mentem , mert reggel 5.40-kor jöttem dolgozni:-))
Szia !

Itt kapsz olaj, és légszűrőt is DRZ-hez
Itt a Sportmotoron!
Apró - Kormányok - kormánymagasítók!
A srác elküldi postán ha megmondod a pontos méreteket!
2 nap alatt itt van!
sajna most nem jó ,igy is fél hétre érek haza ha sikerül , meg eligérkeztem pedig király lenne de legközelebb mehetünk hogy foglak igy utol érni
K&N: omegamotor.hu

Kawa80! Honnan szereztél ilyen olcsón kormányt meg magasítót? Vagy használtan vetted?
7800 Ft a Pazzaz kormány, 3500 Ft a magasító, 13000 Ft a lánc és 12000 Ft a kuplung!
Végre a kigyorsításnál nem fog elcsúszni a kuplung!
Mehet az egykerék gyakorlás ezerrel!
Holnap délután egy gurulás? Lepence ring?
csá találtam egy uj pokfajtátnem tudod milyen féle? , , , , , , ,
hello! megmondaná nekem valaki h honnan tudok beszerezni K and N szűrőt! vmi oldalt ahol iet kapok!

Köszzi a segítséget
szia az elsöre rákatintva az nagyon tetszik mennyi magyar pénzbe ha szeretnék ilyet venni magyarországon is megtutnám vagy csak kitröl rendelhetö mert most pont ilyet szeretnék venni
Gratula! No és milyen?
Látom neked is nagy féktárcsa van fönt. Milyen és milyen kiemelő adapterrel?
Hali!

Kész a Bi-Xenon!
jóó estét
kemény sport akkor az is , , ,
zsir akkor vadabb leszel mint valaha mennyi volt ez a mutatvány gondolkoztam is hogy hova tüntél már rég jártál fen a fórumon pedig némejik oldalon zajlik az élet , ,
Univerzális kormánykapcsoló : http://www.motostrano.com/untu...

És még több kapcsoló : http://www.motostrano.com/elsw...
Jóó reggelt
Nem tudom ki nyert, mert mindig csere-beréltek, hogy ki kivel van, de egy biztos kb. mindenki bibis lett
Kész a gép!
Kenhetjük ezerrel!
Pazazz kormány, kormány magasító (3cm), arany erősített D.I.D lánc és ÚJ KUPLUNG! (végre emeli az elejét!)
Kakucsi felvételből előzetes feltöltése estére várható!
A full video vasárnap kész!
jó elvoltá ki nyert
lehet össze csörgünk
Jó reggelt!
Közületek volt valaki tegnap délután 4-körül a Graphisoftban egy SM-el?
Tökéletes választás! Meg leszel elégedve vele!
hát nekem 12e volt az olaj meg a szűrő... a másik 30 meg több kis apróság volt...
Jó estét, hazaértem
Hát jah, első szériásat tuti nem veszek (nem mintha megtehetném ). Biztos lesznek hibái, amiket majd kijavítanak és aztán jóóó lesz